• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2023

08:22

Biće mnogo TEŽE BEZ KAMPACA! Zvezda na novom ispitu, gostuje Valensiji!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Biće mnogo TEŽE BEZ KAMPACA! Zvezda na novom ispitu, gostuje Valensiji!

Podeli vest

Da smo mogli da registrujemo Fakunda Kampaca bilo bi mnogo lakše večeras (20.30, Sport klub 1) protiv Valensije, poručuje trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović

Klub sa Malog Kalemegdana večeras u 17. kolu Evrolige gostuje Valensiji, ali je taj duel u senci toga što Argentinac Fakundo Kampaco neće igrati.

Čelnici elitnog evropskog takmičenja kaznili su crveno-bele zabranom registracije novih igrača do 28. februara, kako je navedeno, zbog kršenja finansijskog fer-pleja. Ivanović kaže da će zbog toga ostatak tima morati mnogo više da se trudi.

- Da smo mogli da registrujemo Fakunda, bilo bi mnogo lakše, a ovako je mnogo teže. Momci će sada morati da daju više. Nema nam druge - rekao je crnogorski stručnjak.


Problem za Zvezdu je i to što je Luka Vildoza povređen i neće igrati, a Ivanović kaže da ne zna kad će biti spreman za povratak.

- Videćemo kako će se oporavljati Vildoza, sve zavisi od njega. Mi smo sada fokusirani na Valensiju. To je opasna ekipa sa izvanrednim igračima, pogotovo napadački. Nema iznenađenja, svako svakoga može da pobedi - zaključuje trener Zvezde.


EVROLIGA

17. kolo

Četvrtak

Alba - Baskonija 85:84
Žalgiris - Fenerbahče 86:66
Barselona - Virtus 75:83
Bajern - Panatinaikos 84:68
Partizan - Monako 100:80


Petak

Efes - Asvel 18.30
Olimpijakos - Armani 20.00
Valensija - Crvena zvezda 20.30
Real Madrid - Makabi 20.45

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija