• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2023

08:47

MILOJEVIĆ PRIŽELJKUJE GOLEADU ZA 78. ROĐENDAN: Želim da uživamo u fudbalu! Ne biram strelce, ko god da postigne gol - dobro je

Tanjug

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ PRIŽELJKUJE GOLEADU ZA 78. ROĐENDAN: Želim da uživamo u fudbalu! Ne biram strelce, ko god da postigne gol - dobro je

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju pohod na titulu u Superligi Srbije, a u Beograd stiže Novi Pazar (16.00, Arena,Premium 1.) u 26. kolu takmičenja.

Očekuje se veliki spektak na "Marakani", Crvena zezda će proslaviti 78 godina od osnivanja, pa je klub otvorio širom kapije i svi će imati besplatan ulaz na duel. 

Novi Pazar neće biti nimalo lak rival, u poslednja četiri kola upisao tri pobede i trenutno je na šestom mestu Superlige sa 44 boda.

Ne očekujem da bude slično kao kad smo igrali u Novom Pazaru, jer su drugačije okolnosti, ali je svakako to rival koji nam je zadao dosta muka. Mislim da smo i na tom meču bili dominantni, ali nismo iskoristili dobre prilike u prvom poluvremenu i zna se da je Novi Pazar neugodan na domaćem terenu, te da bude veoma teško kada postignu gol. Sva sreća, pokazali smo karakter i u nadoknadi došli do pobede. Želimo da efektnije i ranije rešavamo utakmice, ali i to su slatki trijumfi - rekao je trener Miloš Milojević pred utakmicu.
 
Zvezda ima 18 bodova više u odnosu na prvog pratioca na tabeli, ali neće to opustiti lidera Superlige.
 
- S jedne strane nam je teško zbog toga, ali s druge nije. Treba da bude jednostavnije u smislu toga da možemo da se opustimo, da ne postoji stres, već da igramo kvalitetniji fudbal i da noge budu lakše. Na nama je da u svaki meč uđemo maksimalno, do kraja sezone. 

Foto: Starsportphoto©

 


 
Nada se trener Milojević goleadi protiv Novog Pazara.  

- Nadam se dobroj igri i da ona bude nagrađena golovima, u smislu efikasnosti. Želim da uživamo u fudbalu, da imamo motiv za svaku loptu i odbranu, tako da očekujem i nadam se dobrom rezultatu. Ne mogu da licitiram, voleo bih da Pešić bude što efikasniji, kako zbog tima, tako i zbog njega. Međutim, ne biram strelce, ko god da postigne gol - dobro je.

Foto: Starsportphoto

Miloš Milojević


  
Mijailović je suspendovan zbog kartona.
 
Sem Mijailovića koji ima kartone, svi drugi su na raspolaganju. Zdravstveni bilten je dobar, ali virus je problem, svakog je uhvatio, da li manje ili više... - rekao je Miloš Milojević.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17