• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

13:16

PAO POTPIS NA "MARAKANI"! Zvezda dovela napadača

Starsportphoto

Crvena zvezda

PAO POTPIS NA "MARAKANI"! Zvezda dovela napadača

Podeli vest

Pao je potpis na "Marakani"! Crvena zvezda je dogovorila transfer napadača, stiže 19-godišnji Šedrak Čarls iz novog superligaša IMT-a.

Šedrak Čarls je potpisao ugovor na tri godine, kako prenosi "Žurnal". Talentovani fudbaler rođen 2003. godine, a njegove igre u dresu IMT-a nisu prošle nezapaženo. Čarls je najbolji strelac Omladinske lige Srbije sa čak 20 postignutih golova.

Crveno-beli ga vide kao zalog za budućnost. Jasno je da na njega odmah neće računati novi trener Barak Bahar, verovatno će brzonogi Nigerijac neko vreme sačekati na priliku na "Marakani". Možda će i narednu sezonu provesti u IMT-u na pozajmici, kako bi stekao iskustvo igranja u Superligi, dok se kao druga opcija pominje se Grafičar. 

Foto: Starsportphoto

Šedrak Čarls ima samo 19 godina i dolazi u Zvezdu

 

Čarls je treće pojačanje Crvene zvezde za novu sezonu, posle Pitera Olajinke (Slavija Prag) i Marka Stamenića (Kopenhagen), a vrlo verovatno će povratak na Marakanu da obezbedi Vladimir Lučić (Čukarički).

S druge strane, biće i odlazaka iz Ljutice Bogdana. Barak Bahar je poručio Milanu Borjanu da neće biti prvi golman. Ali, nije samo kapiten dobio telefonski potiv od IzraelcaKatai će morati više da trči, Kangva bolje da igra defanzivu, dok za Rodića veruje da može da ga vrati na nivo od pre nekoliko godina. Na tapetu su bili i Kanga, Ivanić, Pešić...

Foto: Starsportphoto

 

- Katai je jedan od najboljih igrača lige, ali to Baharu neće značiti mnogo u Ligi šampiona ako igrač ne bude trčao. Moraće dobro da se spremi, da bude u dobroj formi i trči više, inače će biti na klupi. Barak mu je jasno rekao da to što on sad radi nije dovoljno za elitni rang takmičenja. Takve stvari se rade, treneri uvek pričaju sa igračima i ukazuju im na mane. Ovaj put je to izazvalo pažnju, jer je Barak nov trener, maltene se ne poznaju i zvao je igrače na video poziv kad se vratio u Izrael - rekao je izvor Informera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija