• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2018

14:34

ČAUŠIĆ NE BEŽI OD ULOGE FAVORITA PRED DERBI: Imamo bolju ekipu od crno-belih, ali teško je predvideti ishod

Crvena zvezda

ČAUŠIĆ NE BEŽI OD ULOGE FAVORITA PRED DERBI: Imamo bolju ekipu od crno-belih, ali teško je predvideti ishod

Podeli vest

Novi fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić ne krije da šampion Srbije ima bolju ekipu od Partizana u ovom trenutku, ali ne želi da se usudi da prognozira da će tu okolnost samouvereno iskoristtiti za drugu uzastopnu pobedu u večitom derbiju

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije nije saglasan da su crveno-beli već upisali tri boda na vrućem gostovanju u Humskoj.

- Posle Evrope i izuzetno teške utakmice sa Napolijem sledi još jedan neugodan susret. Očekujem težak i borben meč protiv Partizana, a tim sa više želje biće bliži pobedi. Imamo bolju ekipu od crno-belih u ovom trenutku i svi očekuju da ćemo lako pobediti. Ipak, derbi je posebna utakmica za svakog igrača i teško je predvideti tok i ishod - rekao je dosakorašnji fudbaler ruskog Arsenala.

PARTIZAN NAM JE VAŽNIJI OD NAPOLIJA! Stojković: Nema šanse da će oni biti motivisaniji u večitom derbiju

On će biti jedan od debitanata na najvećoj fudbalskoj smotri u Srbiji, mada je imao priliku da odmeri snage sa večitim rivalom u mlađim kategorijama kluba iz Ljutice Bogdana.

Veoma sam uzbuđen, sa nestrpljenjem očekujem susret. Igrao sam derbije u mlađim kategorijama, ali će mi ovo biti prvi seniorski. Prednost jeste pet koraka, ali se bodovi dele i svaki je veoma značajan. Iako ima još dosta da se igra, pobeda bi nas znatno približila odbrani tituli - rekao je iz Zvezdine klase '92.

JOVIČIĆ NE TRAŽI OPRAVDANJE PRED DERBI: Umor? Pa šta smo radili na reprezentativnoj pauzi

Čaušić je istakao da su crveno-beli imali sasvim dovoljno vremena da odmore posle Napolija i pripreme se za Partizana i da će eventualni umor pojednica biti nadomešćen svežinom drugih igrača, s obzirom na dobar fond.

- Imamo pet dana za odmor i pripremu. Posedujemo veliki broj kvalitetnih fudbalera, adekvatne zamene za eventualne umorne igrače i ko god da dobije šansu neće se osetiti razlika ili nedostatak - rekao je Čaušić.

Utakmica Partizana i Crvene zvezde igra se u nedelju sa početkom od 19 sati na stadionu u Humskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija