• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2019

21:58

(VIDEO) IZ ZVEZDE BESNI NA SUDIJU! Mrkela ljut: Poništen nam je čist gol!

Crvena zvezda

(VIDEO) IZ ZVEZDE BESNI NA SUDIJU! Mrkela ljut: Poništen nam je čist gol!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je njegovom timu "poništen čist gol" na derbiju protiv Partizana (2:0)

Fudbaleri Paritzana slavili su u 161. večitom derbiju rezultatom 2:0.

Crveno-beli su, pri rezutlatu 0:0 u 70. minutu, postigli gol, ali je on poništen zbog faula nad golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem.

(VIDEO) DA LI JE ZVEZDA OŠTEĆENA ZA ČIST GOL? Procenite sami!

PONIŠTEN GOL ZVEZDE TREBA POSEBNO ISPITATI! Oglasila se sudijska komisija FSS nakon derbija, da li je Zvezda oštećena?

 

Sudija Jovanović je dosudio faul u korist domaćina zbog kontakta koji je Žander ostvario sa čuvarom mreže crno-belih. Ali, crveno-beli  veruju da je gol koji je postigao Milunović neopravdano poništen.


- Pričaćemo još o svemu na derbiju, ali poništen nam je čist gol - naveo je Mrkela.

Da li je Zvezdi opravdano ili neopravdano poništen gol uverite se sami.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Xxx

pre 4 godine

Normalno ljuti usudio se sudija da svira a da nije slušao mezimicu.

Micko

pre 4 godine

Da bio je faul ali u.... A bilo je da smo vas odsrafili od fudbala i to je bilo... E o tome bi trebalo da vam ispriča mrkela i što vam dovede toliko stranaca, imate na platnom spisku deset stranaca sa igračima više neznate šta ćete dajete ih besplatno Stojković ste prodali i sa savica za 600 iljade mislim da je ostatak završio u privatnim džepovima... Pa kad kupite igrača iz spartak on vredi toliko... Drago mi je da smo odsrafili ekipu iz lige šampiona...

ilicmilovan

pre 4 godine

U rupu miševi. Protiv Inđije se niste čuli.............

Car

pre 4 godine

A nisu se bunili proslo kolo kad im je sudija poklonio penal nakon prekrsaja van sesnaesterca i poklonìo im pobjedu.

joledr

pre 4 godine

Treba da nas je sramota onakve igre. Da se za 90 min. ne sutne na gol, milion losih pasova, onakva greska-poklon Milunovica, koji iskreno stvarno dobro igra ali desava se. Siguran sam, da smo posle 90 min. sa Bajernom odmah nastavili da igramo derbi, bolje bi odigrali. Sami smo krivi a sudija je bio dobar i nikoga nije ostetio!

dragan

pre 4 godine

tesko je kad se ne svira penal ili dva......Nije ti ekipa sutnula u okvir gola ,decko,to treba da te brine a ne sudija......

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Politika

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija