• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2023

06:06

Sramno, sebično... "Delije" grme, osule paljbu po igračima i Baharu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sramno, sebično... "Delije" grme, osule paljbu po igračima i Baharu!

Podeli vest

Završen je san o plasmanu u nokaut fazu Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Lajpciga (2:1) i na "Marakani" u četvrtom kolu Lige šampiona.

Zvezdi ostaje borba za treće mesto koje vodi u Ligu Evrope, ali, kako je rekao kapiten Aleksandar Dragović posle utakmice u Beogradu, ako protiv Jang bojsa  budu igrali kao protiv Nemaca, opet će ostati bez bodova. 

Zvezda ima jedan bod, baš koliko i Jang Bojs, sa kojim su remizirali na "Marakani" (2:2), Lajpcig je sakupio devet, a Mančester siti maksimalnih 12.

Atmosferu na Marakani pokvario je Ćavi Simons, golom već u osmom minutu. Luj Openda je u 77. minutu duplirao prednost, a gol nade za Zvezdu viđen je u 81. minutu, kada je Benjamin Henriks savladao sopstvenog golmana. Međutim, premalo je vremena bilo za crveno-bele da izbore barem remi.

Naravno, navijači nisu zadovoljni, besni su zbog lošeg izdanja svojih ljubimaca i bačenog prvog poluvremena protiv Lajpciga. Kao najvećeg krivca ističu Baraka Bahara, kažu sa su "pojačanja" unazadila ekipu koja se pretvorila u tim bez sistema, prve postave, formacije, atmosfere, kreacije...

 

 

 

Krivo je "delijama" što barem sa malo više žara i želje nisu crveno-beli odigrali tokom prvih 45 minuta meča.

"Možda bi bilo isto na kraju, ali tek sad ostaje žal za onako bezmudim prvim poluvremenom. Popravljen utisak u nastavku, ali previše nervoze poslije gola za 2-1 i nedovoljno strpljenja za još neku šansu", komentar je jednog navijača na Tviteru.

 

 

 

 

"Zvezda je izgubila zbog sramnog prvog poluvremena i sramnih Mijailovića i Krasoa", nemaju milosti "delije".

 

 

 

 

 

"Možda je nekom loš Mićko, nekom Mirko, nekom Kraso, ali naš najlošiji "igrač" je trener od početka sezone, ovakve rotacije ja pravim sa decom od 10god da se svi izigraju malo".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igrači nisu u formi, smatra jedan navijač.

"Najgori su ovi zvezdaši koji i dalje žive u doba Vlade Milojevića, kojima bi i dalje u ekipi igrali Katai, Kanga, Rodić. Njih trojica zajedno ne mogu 90 minuta da izdrže igre kakva je potrebna za Ligu šampiona Loši transferi, popadalo pola ekipe sa formom".

 

 

 

S druge strane, nisu svi izgubili nadu.

"Bukari da je samo malo manje sebičan. A sve ima...Kosta mu se otvara, on izabere da uđe u osinjak. Kanga bio odličan. Hvala Sitiju, pa smo sad treći. Mora pobeda u Švici i to je to. Ionako smo znali da se sa YB borimo za to treće mesto".

 

 

 

 

 

Utakmica protiv Jang bojsa biće odlučujuća.

"Nema se šta zameriti za drugo poluvreme. Bačenih 45min ovde i 60min protiv Jang bojsa nas koštaju da umesto jednog boda imamo četiri. Na kraju se sve svodi utakmicu sa Janb bojsom,što je i pošteno. To mora da se dobije sa x nam ostaju šanse i dalje ali to će onda biti lutrija u poslednjem kolu".

 

 

 

 

 

 

Ima i onih koji kažu da se Zvezda nije odbrukala.

"Nismo se obrukali u drugom poluvremenu! Dali su momci sve ali nije bilo dovoljno! Ozbiljan je Lajpcig nema priče. Idemo dalje! Meni je cast da gledam takve timove uz koje samo možemo nesto da naučimo"!

 

 

 

 

Barak Bahar je konstantno na udaru.

 

 

 

 

"Potpisao bih ugovor sa narednih 15 godina igramo Ligu Evrope. Nije ovo za nas. Možemo da se ložimo samo. Mi smo daleko od ozbiljnog fudbala" 

 

 

 

Zvezda naredni meč igra u Bernu protiv Jang Bojsa 28. novembra.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija