• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

23.08.2024

20:11

Povlastice za sezonce! Zvezda odredila cene paketa za UEFA takmičenja!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Povlastice za sezonce! Zvezda odredila cene paketa za UEFA takmičenja!

Podeli vest

Fudbalere Crvene zvezde u sredu od 21 čas očekuje meč sezone protiv Bode Glimta u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ukoliko uspeju da nadoknade rezultat iz Norveške crveno-beli će se po četvrti put u ovom veku plasirati u elitu, a drugu godinu uzastopno, a ako se to dogodi, jasno je da crveno-bele očekuje još četiri spektakularna meča na "Marakani", a osam ukupno, jer je Liga šampiona promenila format i povećala broj utakmica. 

Međutim, ono što je posebno zanimljivo jeste da "zvezdaši" mogu da iskoriste priliku i za manje novca kupe sezonsku kartu, bilo novu ili obnove staru. Recimo, paket od četiri karte za sever koštaće 10.500, a nova sezonska karta iznosi 11.900. 

Jasno je da se mnogo više isplati kupiti sezonsku jer pored Lige šampiona, "zvezdaši" će uz nju moći da gledaju i sve utakmice Superlige Srbije (uključujući i "večiti derbi") na "Marakani", kao i utakmice Kupa Srbije.

Pored toga, sezonske je moguće kupiti na šest rata, a postoji i popust za grupnu kupovinu.

CENE PAKETA:

Sever: 10.500

Zapad: 24.000

Istok: 20.000

CENE SEZONSKIH ULAZNICA:

Sever:

Obnova – 9.500

Nova – 11.900

Istok:

Obnova – 15.500

Nova – 17.900

Zapad:

Obnova – 19.500

Nova – 21.900


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija