• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

24.08.2024

14:27

Bode nema nikakve šanse! Milojeva Zvezda je već 12 puta pokazala da je nepobediva! (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Bode nema nikakve šanse! Milojeva Zvezda je već 12 puta pokazala da je nepobediva! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Vladan Milojević, strateg koji je ispisao nove stranice Zvezdine istorije, ima priliku da nastavi svoju neverovatnu seriju pobeda u evropskim kvalifikacijama.

Nakon što je vodio Crvenu zvezdu kroz 12 kvalifikacionih dvomeča i u svakom izašao kao pobednik, Milojević je spreman da ponovo vodi crveno-bele u još jednom ključnom meču – revanšu protiv Bode Glimta u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Duel zakazan za sredu, 28. avgusta od 21 čas, biće nova šansa za Milojevića da pred punom Marakanom produži svoju besprekornu seriju.

Foto: Starsportphoto

Vladan Milojević

Očekivanja su ogromna, a Zvezdina publika, poznata po strastvenoj podršci, već je u euforiji, uverena da će njihova voljena ekipa, uz vođstvo renomiranog stručnjaka, još jednom trijumfovati na evropskoj sceni.

Podsećamo, Milojević je preuzeo Crvenu zvezdu u sezoni 2017/18 i odmah počeo da ruši granice. U toj sezoni, eliminisao je Florijanu, Irtiš, Spartu iz Praga i Krasnodar, čime je Zvezda prvi put posle više godina obezbedila evropsko proleće.

 

 

Prekretnica je bio dvomeč protiv Krasnodara, kada je pred potpuno ispunjenom Marakanom Zvezda obezbedila plasman u grupnu fazu Lige Evrope, započevši tako novu eru uspeha.

Već naredne sezone, Milojević je postavio novi cilj – plasman u grupnu fazu Lige šampiona, što je i ostvario pobedama nad Spartaksom, Suduvom, Spartakom iz Trnave i na kraju nad moćnim Salcburgom. Te noći, Marakana je bila svedok jednog od najvažnijih trenutaka u novijoj istoriji kluba.

 

 

Uspeh je ponovljen i u sezoni 2019/20, kada su Milojević i njegovi izabranici, predvođeni snagom sa tribina, eliminisali Suduvu, Helsinki, Kopenhagen i Jang Bojs, što je Zvezdu po drugi put uvelo u elitno društvo Lige šampiona.

Sada, pred revanš sa Bode Glimtom, Milojević i Crvena zvezda imaju šansu da još jednom uđu u fudbalsku istoriju. Sa armijom vernih navijača iza sebe i iskustvom iz prošlih sezona, Zvezda je spremna da napravi još jedan veliki korak ka evropskoj eliti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Promene u Zvezdi pred meč odluke! Ovo su Milojevi aduti za Bode
Crvena zvezda

Promene u Zvezdi pred meč odluke! Ovo su Milojevi aduti za Bode

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu (21.00, RTS, Arena premijum) igraju revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Bode Glimta, a sudeći po poslednjim informacijama sa "Marakane", trener srpskog prvaka Vladan Milojević spremio je minimum tri promene u startnih 11 za utakmicu koja klubu može mnogo da donese.

24.08.2024

09:58

sledeća vest

Vesti

Mijatović: Eksploatacija litijuma bezbedna za okolinu ako se ispoštuju sve procedure (VIDEO)
Politika

Mijatović: Eksploatacija litijuma bezbedna za okolinu ako se ispoštuju sve procedure (VIDEO)

Generalni sekretar Saveza inženjera rudarstva i geologije Srbije Predrag Mijatović izjavio je danas da je dekanka Rudarsko-geološkog fakulteta u Beogradu Biljana Abolmasov u pravu kada kaže da eksploatacija litijuma u Jadru može da bude potpuno bezbedna za okolinu ukoliko se ispoštuju sve zakonske procedure koje je Srbija donela i donesu svi neophodni tehnički dokumenti koji prate otvaranje rudnika.

24.08.2024

13:45

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija