• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

24.08.2024

15:08

Da li se sećate poslednje Zvezdine pobede u Evropi? Neverovatan podatak šokirao crveno-belu javnost!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Da li se sećate poslednje Zvezdine pobede u Evropi? Neverovatan podatak šokirao crveno-belu javnost!

Podeli vest

Crvena zvezda je od petka u punom fokusu priprema za revanš meč sa Bode Glimtom, koji će se odigrati u sredu od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".

Iako je stručni štab detaljno analizirao prvi susret u Norveškoj, gde su "crveno-beli" pretrpeli poraz od 2:1, atmosfera u timu je optimistična, a plan je jasan – Zvezda će dati sve od sebe kako bi po četvrti put obezbedila plasman u Ligu šampiona.

Mada zadatak nije nimalo lak, gol prednosti Norvežana ne garantuje im spokoj pred prepunim tribinama Marakane.

Zvezdini navijači dobro pamte prošle podvige kada su padale i jače ekipe, i sada veruju da će njihova ekipa uspeti da preokrene rezultat i donese pobedu koja bi prekinula seriju od osam evropskih utakmica bez trijumfa.

Podsećamo, Crvena zvezda je dva puta uzastopno igrala u grupnoj fazi Lige Evrope i Lige šampiona, ali od poslednjeg velikog uspeha, pobede nad Trabzonom 27. oktobra 2022. godine (2:1), prošlo je skoro dve godine.

Od tada, crveno-beli su odigrali osam evropskih mečeva, ali su zabeležili samo jedan remi, protiv Jang Bojsa (2:2) prošle sezone pred domaćom publikom. Ostale utakmice su bile teške lekcije, uključujući poraze od Ferencvaroša, Monaka, Mančester Sitija, Lajpciga, i najnoviji poraz od Bode Glimta.

Navijači sada s nadom gledaju na 28. avgust, verujući da će to biti dan kada će se konačno prekinuti negativan niz i da će Zvezda još jednom zasijati na evropskoj sceni. Bode Glimt nije u samom vrhu evropskog fudbala, ali poseduje određeni kvalitet koji Milojević i njegovi izabranici moraju ozbiljno shvatiti.

Milojević, koji je sa Crvenom zvezdom do sada ostvario stoprocentan učinak u evropskim dvomečima, sa 12 uzastopnih prolaza, sada se suočava sa možda najtežim izazovom u svojoj karijeri na Marakani. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija