• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

26.08.2024

12:31

Rastanak posle samo dva meseca! Zvezda pušta pojačanje od 2.000.000€?!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Rastanak posle samo dva meseca! Zvezda pušta pojačanje od 2.000.000€?!

Podeli vest

Fudbaler iz Paname, Puma Rodrigez (26), mogao bi uskoro da napusti crveno-bele.

Čelnici aktuelnog srpskog šampiona imaju pune ruke posle tokom ovog prelaznog roka, s obzirom da je dovedeno čak 12 pojačanja, dok je klub napustilo njih 13, ali tu nije kraj.

Posle saznanja Informera da će defanzivac Nemanja Stojić (26), koji je ovog leta došao iz TSC-a, ekspresno napustiti "Marakanu" i preseliti se u Makabi iz Tel Aviva kod bivšeg trenera Žarka Lazetića, "krčka" se još jedno iznenađenje.

Naime, nije isključeno da stopama iskusnog štopera za nekoliko dana krene i novajlija iz Famalikaa, koji je u Beograd stigao krajem juna za obeštećenje od dva miliona evra. Krilni ofanzivac ima ponudu sa severnoameričkog kontinenta, nije zadovoljan početkom u Zvezdi i sve bi moglo da se zaključi dogovorom o odlasku, uz izvlačenje uloženog novca prilikom kupovine od portugalskog tima, prenosi "Sport klub".

Ono što je zasad sigurno, Pumin odlazak neće se dogoditi pre revanša plej-ofa za Ligu šampiona sa Bode Glimtom u sredu (21.00, RTS 1), već je opcija da dođe do transfera početkom septembra.

Foto: Starsportphoto

Puma Rodrigez

S druge strane, sačekaće se i konačna odluka stručnog štaba na čelu sa trenerom Vladanom Milojevićem, pošto je reprezentativac Paname u poslednje vreme popravio status im bio i starter u Norveškoj, da se nije povredio.

Inače, Puma je dosad odigrao četiri utakmice u Superligi, a postigao je jedan gol i upisao dve asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija