• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

29.08.2024

17:40

Ovo su Zvezdini protivnici u Ligi šampiona

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ovo su Zvezdini protivnici u Ligi šampiona

Podeli vest

Protivnici Crvene zvezde u Ligi šampiona za sada su: Barselona, Inter, Milan, Benfika, PSV, Jang Bojs, Monako i Štutgart!

Ove sezone imamo potpuno novi format Lige šampiona, pošto će učestvovati 36 timova, a svaki će odigrati po četiri meča kod kuće i u gostima, sve sa različitim protivnicima.

Po devet klubova su u svakom od četiri šešira, a rangirani su po koeficijentu. Svaka ekipa će biti izvučena protiv dva protivnika iz šešira, od kojih će jedna utakmica biti kod kuće, a druga u gostima.

Poznati su i datumi mečeva s tim što će se i zvanično sve saznati u subotu, 31. avgusta. To su: 17/18/19. septembar 2024, 1/2. oktobar 2024, 22/23. oktobar 2024, 5/6. novembar 2024, 26/27. novembar 2024, 10/11. decembar 2024, 21/22. januar 2025. i 29. januar 2025.

 

 

Zvezdi će na Marakanu doći  Barselona, Benfika, PSV i Štutgart, dok će ona gostovati protiv Intera, Milana, Jang Bojsa i Monaka.

 

 

 

 

UŽIVO:

19.00 - Zvezdu su na ceremoniji predstavljali: Generalni direktor Zvezdan Terzić, predsednik kluba Svetozar Mijailović, operativni direktor Marko Petrović, tehnički direktor Marko Marin i sportski direktor Mitar Mrkela, prati žreb Lige šampiona u Monaku.

 

 

18. 57 - Štutgart i Monako su poslednji protivnici Crvene zvezde! Protiv Štutgarta crveno-beli igraju kući, a protiv Monaka u gostima!

18.54 - PSV Ajndhoven je novi protivnik Crvene zvezde! Holanđani dolaze u Beograd!

18.53 - Crvena zvezda će gostovati u Bernu Jang Bojsu!

18. 45 - Benifika dolazi u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi. Beogradski tim ima još jednog protivnika! Sledeći protivnik je Milan, crveno-beli će gostovati slavnom timu.

18. 37- Crvena zvezda će ugostiti Barselonu u Beogradu!

 

 

18.35 - Crvena zvezda će gostovati Interu!

18.34 - Inter će igrati Crvene zvezde, Real Madrida Lajpciga, Arsenal, Leverkuzen,  Jang Bojs, Monako, Jang Bojs i Mančester siti.

18.30 - Real Madrid je izvukao svoje protivnike: To su: Inter,  PSŽ,  Briž, Juventus,  Fejenord, Sparta i Slovan.

18.12 - Kristijanu Ronaldu je uručeno specijalno priznanje za najboljeg strelca svih vremena u Ligi šampiona.

 

 

18.05 - Predsednička nagrada dodeljena je legendarnom italijanskom golmanu Đanluiđiju Bufonu.

 

 

18.00 - Počela je svečana ceremonija!

17.58 - Kristijano Ronaldo takođe prisustvuje ceremoniji. On će primiti nagradu za najboljeg strelca svih vremena u starom  formatu Lige šampiona.

 

 

17.50 - Ovo su svi učesnici Lige šampiona.

 

 

17.40 - Dobrodošli na naš blog posvećen žrebu za Ligu šampiona


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav! (VIDEO)
Live TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav! (VIDEO)

Anastasija Đ. bivša devojka Uroša Blažića svedočila je prošle godine u Smederevu. Ona je počela da se zabavlja sa njim nakon što je prestala da radi kod njega. Veza je trajala svega nekoliko meseci. Prvih mesec dana, veza je bila lepa, ali kasnije je počela da ga se plaši. On je, prema njenim rečima držao pištoj ispod jastuka i jednom prilikom joj pretio da će da je udari. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su primarijus patolog i stalni sudski veštak Radoslav Radosavljević i specijalista sudske medicine i stalni sudski veštak Ljubiša Božić.

29.08.2024

09:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Greška pilota?! Srušio se prvi F-16 U Ukrajini!
Planeta

Greška pilota?! Srušio se prvi F-16 U Ukrajini!

Jedan od lovaca F-16, koje je kijevski režim dobio krajem jula, srušio se u ponedeljak, 26. avgusta, samo nekoliko nedelja nakon što je prvi avion američke proizvodnje stigao u Ukrajinu, piše "Volstrit džornal", pozivajući se na američkog zvaničnika.

29.08.2024

18:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija