• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

18.10.2024

15:00

(UŽIVO) Poluvreme: Ilić brojao do tri, Nišlije u konopcima!

Starsportphoto

Crvena zvezda

(UŽIVO) Poluvreme: Ilić brojao do tri, Nišlije u konopcima!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde igraju meč 12. kola Superlige Srbije na domaćem terenu protiv Radničkog iz Niša (16.00).

 

 

Crvena zvezda-Radnički Niš 3:0 (1:0) 

Golovi: L. Ilić (4,33,43)

Stadion: Rajko Mitić

Grad: Beograd

Sudija: Marko Ivković

Crvena zvezda:  M.Ilić - Prucev (od 25. Seol), Điga, Spajić (od 46. Milosavljević), Rodić - Krunić, Elšnik - Maksimović (od 46. Radonjić), L.Ilić, Olanjinka - Duarte.

Trener: Vladan Milojević

Radnički Niš:  Manojlović - Đo (od 46. Fraj), Vojnović, Jamkam (od 46. Pavlović), Stojanović - Nišić, Stajić, Belaković, Ilić - Jurukov, Stjuart (od 46. Ivelja).

Trener:Nikola Drinčić

 

 

 

UŽIVO:

DRUGO POLUVREME:

55. minut - Dobar pokušaj Elšnika i udarac tik pored desne stative Manojlovića! Opasno prete domaći uprkos tri gola prednosti.

52. minut - Probao je Olajinka da proigra Duartea, ali je dodavanje bilo prejako. Radonjić je stigao do lopte i ubrzo je izgubio. Potez više za brzonogog napadača.

49. minut - Deluju gosti iz Niša malo konkretnije u ovim trenucima. Dodavanja su tačnija, bekovi se više kreću. Ipak, još uvek ne uspevaju da uposle golmana Ilića.

Foto: Starsportphoto

 

46. minut - Naravno, nije zadovoljan igrom u prvom poluvremenu Drinčić, pa je odlučio da napravi čak tri izmene. Vladan Milojević je takođe posegao za igračima na klupi i podigao dvojicu fudbalera.

PRVO POLUVREME:

Radnički je ostao na samo jednom šutu ka golu Ilića i jasno je da sa takvom igrom nema mnogo čemu da se nada na "Marakani". Sa druge strane, crveno-beli su dosta lako stigli do tri gola, a sva tri puta egzekutor je bio mladi Luka Ilić.

Foto: Starsportphoto

 

45. minut - Ponovo Ilić! Maksimović je pravio probleme, uputio udarac koji je Manojlović odbranio, ali se onda lopta odbila do mladog Luke, a ovaj nije propustio priliku da upiše het-trik!

41. minut - Probao je Belaković solo prodorom. Odlična reakcija Spajića i precizno uklizavanje na loptu.

38. minut - Potpuno su nemoćni igrači Nikole Drinčića. Prepustili su loptu crveno-belima i čak dozvolili opasan napad. Dobro je reagovao Manojlović.

34. minut - GOL! Sjajan prodor Rodića i centaršut pravo na mladog Ilića. Opet je napadač postigao pogodak i uvećao prednost domaćih!

30. minut - Kontrolišu crveno-beli loptu i ne dozovoljavaju gostima iz Niša da uopšte pripreme akciju. Krunić je fauliran na sredini terena.

Foto: Starsportphoto

 

28. minut - Sprema se Seol na ulazak u igru za Crvenu zvezdu.

24. minut - Loše je reagovao igrač  Radničkog Stajić. Prvo je poslao loš pas, a nakon toga je faulirao Krunića.

18. minut - Ipak, obavljena je VAR provera povodom ovog slučaja i zvanično je potvrđeno da nije bilo penala za Crvenu zvezdu.

17. minut - Nova prilika za Zvezdu! Pogodio je stativu Luka Ilić iz centaršuta. U tom momentu na travu se srušio Uroš Spajić posle duela sa Jamkamom, ali sudija nije bio mišljenja da je u pitanju faul.

14. minut - Prva šansa za Radnički!  Kombinovao je Vanja Ilić sa Stjuartom, ušao u sredinu, a zatim je uputio šut preko gola.

9. minut - Zvezda je ta koja totalno kontroliše igru! Sjajno su crveno-beli raspoređeni na terenu, ne mogu još da pohvataju konce gostujući igrači

4. minut - Luka Ilić je pogodio za vođstvo crveno-belih. Ukrao je sjajno loptu Zvezdin fudbaler, a zatim uputio precizan šut ka golu protivnika. Nije Manoojlović šansu da ovo odbrani!

2. minut - Faulirao je u napadu igrač Radničkog Stjuart defanzivca Zvezde Nasera Đigu.

1. minut - Utakmica je počela!

15.46 - Nikola Drinčić: Što se tiče Zvezde, uloženo je dosta novca i tim je pravljen da pravi uspehe u Ligi šampiona. Sa druge strane, mislim da je najveća snaga Crvene zvezde trener Vladan Milojević. Imaju 25 igrača podjednakog kvaliteta. Mi smo radili ove nedelje, spremali se, svi smo zdravi, orni i jedva čekamo utakmicu. Uvek je veliki motiv kada se igra protiv Partizana ili Zvezde, najvećih klubova. Mislim da je to prilika da se svi pokažemo.

15.35 -  Vladan Milojević: Mislim da je Radnički ove godine stabilan tim, za razliku od prethodnih koje su bile turbulentne za njih, gde su se mučili ranijih sezona. Stabilizovali su se sa jednim dobrim trenerom, što pokazuje da je pred njim blistava karijera. Gospodin Drinčić, koji jako dobro vodi ekipu i ima dosta kvalitetnih igrača, a tim je lepo ukomponovan. Hitra su ekipa, imaju brzinu, fudbalere koji su jaki na lopti. Gaje određeni sistem koji forsiraju, ne možemo da izdvojimo jednog igrača, već kolektiv na koji se oslanjaju. Trebalo bi na to obratiti pažnju.

Foto: Starsportphoto

 

 

15.20 -  Objavljeni su sastavi timova, trener beogradski crveno belih Vladan Milojević je danas odlučio da promeša karte. Ovo su njegovih startnih 11: M. Ilić - Prucev, Điga, Spajić, Rodić - Krunić, Elšnik - Maksimović, L.Ilić, Olanjinka - Duarte.

15.10 - Zvezda je prva na tabeli sa sa 28 bodova, dok se Radnički iz Niša nalazi na šestoj poziciji  sa 17 bodova koliko ima i Partizan koji je poziciju iznad njih.

15.05 - Koeficijent na Crvenu zvezdu je 1.08,  a na goste iz Niša iznosi čak 20.00

15.00 -  Dobrodošli na naš blog posvećen utakmici Crvene zvezde i Radničkog iz Niša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!
Live TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je ispitivanjem dečaka Koste K, koji je počinio masovno ubistvo 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavljeno suđenje njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću. Da li će i kako njegove izjave uticati na presudu njegovim roditeljima? Na ovu temu su u "Info jutru" govorili advokat Nemanja Todorović i psihoterapeut Marija Milenković.

18.10.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija