• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.10.2024

14:13

Bravo za Radnički! Uprava fudbalskog kluba posetila đake iz Crne Gore posle incidenta sa maloletnicima iz Kragujevca

ucentar.rs

Vesti

Bravo za Radnički! Uprava fudbalskog kluba posetila đake iz Crne Gore posle incidenta sa maloletnicima iz Kragujevca

Podeli vest

Uprava Fudbalskog kluba Radnički 1923 sa generalnim direktorom Igorom Konatarom posetila je učenike iz Crne Gore koji su tokom boravka na ekskurziji u Kragujevcu doživeli neprijatnostii grupom maloletih lokalnih naijača.

U znak pažnje, deci su poklonili dresove kluba i prigodne poklone, a i oni i njihovi nastavnici su bili zahvalni na gestu. 

Direktorka jedne od škola, Petra Ćetković, izrazila je veliku zahvalnost upravi Radničkog na domaćinskom ponašanju. 

- Deca su oduševljena poklonima, a mi smo zahvalni na pažnji koja nam je ukazana - rekla je Ćetković.

Pohvale su upućene i kragujevačkoj policiji koja je brzo i profesionalno reagovala, osiguravši bezbednost učenika i njihovih pratilaca.

Ova brza reakcija sprečila je bilo kakve ozbiljnije posledice i obezbedila miran nastavak ekskurzije.

- Zahvaljujemo upravi Radničkog i policiji na podršci i profesionalizmu - dodala je Ćetković.

Podsetimo, kragujevačka policija privela je petoricu maloletnika osumnjičenih da su u centru grada gurali šestoricu učenika iz Crne Gore i tražili im da skinu dukserice sa obeležjima jednog srpskog fudbalskog kluba.

Pripadnici Mup priveli trojicu sedamnaestogodišnjaka, jednog šesnaestogodišnjaka i jednog četrnaestogodišnjaka, neposredno pošto su, kako se sumnja, učinili prekršaj "nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje iz Zakona o javnom redu i miru".

O događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo, a petorica osumnjičenih su u skraćenom postupku privedeni sudiji za prekršaje.

Policija je učenicima i nastavnicima iz Crne Gore obezbedila dalji nesmetani boravak u Kragujevcu, a danas se vraćaju kućama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!
Live TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je ispitivanjem dečaka Koste K, koji je počinio masovno ubistvo 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavljeno suđenje njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću. Da li će i kako njegove izjave uticati na presudu njegovim roditeljima? Na ovu temu su u "Info jutru" govorili advokat Nemanja Todorović i psihoterapeut Marija Milenković.

18.10.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set