• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.06.2024

08:26

Hrvati očajni, u agoniji posle kolapsa! Modrić plakao pred kamerama (FOTO)

Tanjug/AP

EURO 2024

Hrvati očajni, u agoniji posle kolapsa! Modrić plakao pred kamerama (FOTO)

Podeli vest

Luka Modrić u suzama je napustio stadion "Red Bul" arena u Lajpcigu, nakon što je Hrvatska ostala bez pobede protiv Italije u 98. minutu utakmice.

Hrvatski veteran pogodio je u 55. minutu nakon što prethodno nije iskoristio penal, a onda je Italijan Matija Zakanji u osmom minutu sudijske nadoknade postavio konačnih 1:1 i verovatno naše mkomšije ostavio bez osmine finala.

Moramo da podsetimo da su navijači Hrvatske istakli skandaloznu koreografiju pred meč, sa jasnom aluzijom na rat protiv iz devedesetih. 

- Znali smo da su navijači iza nas, hvala im, žao nam je što nije bilo pobede, da odemo u drugi krug, ali što je tu je. Ne znam šta da vam kažem, fudbaler je nekad okrutan, to se danas pokazalo. Nismo zaslužili da primimo ovaj gol, ali ako treba da padneš, to je na ovakav način kao što smo mi izgubili danas. Nije neka uteha, ali fudbal je okrutan - rekao je uplakani Luka Modrić.

Hrvati sad zavise od raspleta u ostalim grupama. Navijaće za Englesku protiv Slovenije i to da pobedi sa tri ili više golova razlike. Navijaće i za Dansku protiv Srbije, za Portugal protiv Gruzije i Tursku protiv Češke.

 

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić plakao

 

- Teoretski šansa postoji, ali nama niko ništa nije poklopilo. Nekad nije suđeno, fudbal je okrutan.

Možda je ovo bio poslednji meč Luke Modrića u reprezentaciji.

- Videćemo, nije sada vreme za te priče. Ja bih volio da mogu večno da igram fudbal, ali sigurno je da će doći trenutak kada ću morati da stanem. Nastaviću da igram i dalje i ne znam još koliko, pa ćemo videti. Stresno je, jer borili smo se kao lavovi, a fudbal je bio okrutan danas, kao i u našoj prošloj utakmici (protiv Albanije). Primili smo dva gola u poslednjim sekundama utakmice. Nekad ti fudbal da, nekad ti uzme, a izgubiti na ovaj način... Nismo izgubili, ali teško je naći neke reči da bih opisao svoje trenutno stanje, kao i stanje svojih saigrača.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijaaaaa! Najveći ikada uz "orlove" (VIDEO)
EURO 2024

Srbijaaaaa! Najveći ikada uz "orlove" (VIDEO)

Na dan meča sa Dancima (21.00, RTS 1, Arena Premijum 1) u poslednjem kolu grupne faze takmičenja, Fudbalski savez Srbije podsetio je na podršku koju naši fudbaleri imaju i od najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića.

25.06.2024

07:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)
Live TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)

Juče je održana prva televizijska debata između predsedničkih kandidata u Sjedinjenim Američkim Državama Donalda Trampa i Džozefa Bajdena. Taj događaj su za Informer, tokom gostovanja u "Info jutru", komentarisali Darko Obradović iz Centra za strateške analize , Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bratstva i Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije.

28.06.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se UIKS: Reagovali smo čim je osuđenik preminuo i odgovorni su suspendovani, a vodi se i disciplinski postupak
Hronika

Oglasio se UIKS: Reagovali smo čim je osuđenik preminuo i odgovorni su suspendovani, a vodi se i disciplinski postupak

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) saopštava da je petoro zaposlenih u KPZ u Beogradu u Padinskoj Skeli, koji su lišeni slobode zbog sumnje da su učinili krivično delo nesavestan rad u službi, odmah suspendovano i udaljeno sa posla zbog propusta koji su otkriveni unutrašnjom kontrolom posle smrti prekršajno kažnjenog Stanimira Brajkovića (74) 4. februara u ovom zavodu.

28.06.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija