• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

01.07.2024

14:15

Prostakluk će Belingema skupo da košta! Preti mu suspenzija

epaimages

EURO 2024

Prostakluk će Belingema skupo da košta! Preti mu suspenzija

Podeli vest

Fudbaleri Engleske prošli su u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Nemačkoj pobedom nad ekipom Slovačke 2:1, a Džuda Belingema možda čeka suspenzija pred nastavak takmičenja.

Slovaci su imali su prednost sve do petog minuta sudijske nadoknade drugog poluvremena, sekunde su ih delile od senzacije, a onda su Englezi u tri, četiri minuta primili dva gola. Prvo je Džud Belingem makazicama pogodio za 1:1 i produžetak u petom minutu minutu, a onda je Hari Kejn u prvom minutu produžetka dao gol za 2:1.

Belingem se posle gola našao na udaru zbog prostačkog poteza pošto je rukom simulirao kao da se hvata za međunožje i gestikulirao ka nekome sa strane.

Engleski mediji prenose da mu preti kazna u trajanju od jedne utakmice zbog prostačkog ponašanja, a naredni meč "Gordi Albion" igra u četvrtfinalu protiv Švajcarske. Neki mediji prenose da je Belingem sramno gestikuliralo prema klupi suparničke ekipe, dok se on pravdao i sve opisao kao internu šalu s bliskim prijateljima koji su bili na utakmici. 

- Interna šala prema nekim mojim bliskim prijateljima koji su bili na utakmici. Ništa osim poštovanja za taj tim Slovačke koji je večeras igrao - rekao je Belingem.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija