• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.04.2016

18:08

SUPERLIGA: Prvenac Vojvodine, Radnik u plej-ofu

Fudbal

SUPERLIGA: Prvenac Vojvodine, Radnik u plej-ofu

Podeli vest

Vojvodina je sa 3:0 pobedila Radnički iz Niša u 29. kolu Superlige, dok su Radnik i Jagodina podelili bodode 0:0

Posle 29. kola Superlige poznati su i učesnici plej-ofa, a to su Zvezda, Partizan, Čukarički, Borac, Radnički, Vojvodina, Voždovac i Radnik, dok će u plej-aut Javor, Mladost, Metalac, Novi Pazar,OFK Beograd, Spartak, Jagodina i Rad.

Radnik iz Surdulice odigrao je kod kuće nerešeno protiv Jagodine i uz poraz Javora od Partizana (2:1) došao do istorijskog plasmana u plej-of. 

Vojvodina je posle remija sa Zvezdom u prošlom kolu u ovom upisala prvu prolećnu pobedu, sa 3:0 savladala Radnički iz Niša zahvaljujući Melegu koji je pogodio sa bele tačke i dvostrukom strelcu Trujiću.  Novosađani su posle ovog kola šesti na tabeli sa 43 boda, a Radnički je peti i ima dva boda više. 

Čukarički je pobedom protiv Novog Pazara 1:0, ali i porazom Radničkog od Vojvodine (0:3) pred početak plej-ofa obezbedio najmanje treće mesto, pošto kolo pre kraja drugog dela sezone imaju pet bodova više od četvrtoplasiranih Nišlija i Borca iz Čačka koji je odigrao nerešeno 1:1 sa OFK Beogradom.

Borac i OK Beograd su podelili bodove - 1:1. Poveli su Čačani preko Maslaca, a Planić je izjednačio u 53. minutu. Čačani nakon 29. kola zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli Superlige sa 45 bodova, gok su "romantičari" 12. sa 28. 

SUPERLIGA

29. KOLO


Crvena zvezda - Rad 1:0 (0:0)
(Donald 74)

Čukarički - Novi Pazar (1:0)
(Ostojić 17)

Javor - Partizan 1:2 (0:2)
(DraŽIĆ 72 - Mihajlović 4, Crnomarković 28ag)

Mladost - Metalac 0:0

OFK Beograd - Borac 1:1 (0:1)
(Planić 53 - Maslać 4)

Radnički - Vojvodina 0:3 (0:2)
(Meleg 14pen, Trujić 26, 68)

Radnik - Jagodina 0:0

Voždovac - Spartak 0:1 (0:1)
(Milošević 30)

Tabela: Crvena zvezda 81, Partizan 51, Čukarički 50, Borac 45, Radnički 45, Vojvodina 43, Voždovac 40, Radnik 38, Javor 35, Mladost Lučani 33, Metalac 32, Novi Pazar 28, OFK Beograd 28, Spartak 26, Jagodina 23, Rad 23.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17