• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Z.

30.01.2018

11:45

JURIŠ NA DOMAĆINA! Srpski futsaleri protiv Slovenije otvaraju EP

Fudbal

JURIŠ NA DOMAĆINA! Srpski futsaleri protiv Slovenije otvaraju EP

Podeli vest

Futsal reprezentacija Srbije večeras će startovati na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, a prvi rival biće im upravo domaćin u "Stožicama" (18.00, Sport klub 1)

Selektor Goran Ivančić računa na 14 igrača, a prvi cilj je da se izbori plasman u narednu fazu. Pored Slovenaca, sa "orlovima" u grupi A je i selekcija Italije, sa kojom ćemo odmeriti snage 1. februara.

Podsetimo, domaćin prethodnog EP 2016. bila je naša zemlja i tada je ostvaren najveći uspeh u istoriji srpskog futsala osvajanjem četvrtog mesta.

- Dobro smo odradili pripreme, iako su nas od prvog dana pratili problemi sa povredama. Nedostaje nam Marko Pršić, a na prvom meču bićemo bez Perića i golmana Aksentijevića, koji odrađuju kartone iz baraža. Bez obzira na sve, umećemo da se suprotstavimo Sloveniji, koja ima visoke ambicije. Želimo prvo da prođemo grupu, idemo korak po korak - poručio je selektor Ivančić.

Jedan od naših najvećih aduta biće Slobodan Rajčević, kom je ovo peto EP u karijeri.

- Ranije se sve baziralo na drugarstvu i dobroj atmosferi, ali ono što sada pravi razliku u odnosu na taj period su iskustvo i profesionalizam. Verujem da ćemo ostvariti dobar rezultat u Sloveniji i plasirati se u nokaut fazu - zaključio je Rajčević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17