• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2018

15:01

KAVANI PRIZNAO PROBLEM SA NEJMAROM! Urugvajac otkrio šta se desilo i kako je stvar rešena!

Fudbal

KAVANI PRIZNAO PROBLEM SA NEJMAROM! Urugvajac otkrio šta se desilo i kako je stvar rešena!

Podeli vest

Napadač Pari Sen Žermena Edinson Kavani govorio je o konfliktu koji je imao sa Nejmarom nedugo posle prelaska Brazilca iz Barselone u francusku prestonicu.

Problem se dogodio na utakmici protiv Liona, kada su oba napadača želela da izvedu penal. Kavani se spremao da izvede udarac, kada je Nejmar izrazio želju da on to umesto njega učini, pa je nastao "pičvajz".

- Tačno je, imao sam problem sa Nejmarom. Razgovarali smo o tome i kazao sam mu da sam ja prvi koji želi da on osvoji individualnu nagradu. Ali na prvom mestu moraju da nam budu ciljevi i interesi ekipe - istakao je Kavani u intervjuu za "RMC Sport".

Nejmar bi, navodno, trebalo da dobije bonuse na osnovu individualnog učinka, zbog čega svaki gol igra bitnu ulogu.

- Ja sam fudbalski radnik, nisam zvezda. Kada imam saigrače koji mogu da osvoje ličnu nagradu, dajem sve od sebe da im pomognem u tome, ali uspeh ekipe mi je iznad svega - istakao je urugvajski reprezentativac.

Čelnici PSŽ rešili su pomenuti incident rekavši da će Nejmar biti taj koji će izvesti penal.

- Ispoštovao sam odluku. Imam ugovor do 2020. godine i ne ide mi se. Ostaću, da pokušamo zajedno da dođemo do konačnog cilja - Lige šampiona - zaključio je Kavani.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17