• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.08.2018

10:49

TRANSFER VRTEŠKA: Nzonzi potpisao za Romu!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Nzonzi potpisao za Romu!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

ROMA: Dogovorili su se Roma i Sevilja! Stiven N'Zonzi će obući dres "vučice", koja će Andalužanima platiti 30 miliona evra. Francuz je sa Romom potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 3,5 miliona evra po sezoni.


INTER: Zvanično je! Lućano Spaleti je produžio ugovor sa Interom! Italijanski stručnjak se obavezao na vernost crno-plavima do leta 2021. godine. 

MILAN: Tijemue Bakajoko je novi igrač Milana! Francuz na "San Siro" dolazi na jednogodišnju pozajmicu za koju će Milan Čelsiju platiti pet miliona evra, a sledećeg leta će moći da ga otkupe za 35 miliona.

VALENSIJA: "Slepi miševi" su na pragu još jednog pojačanja. Na "Mestalju" bi do kraja prelaznog roka trebalo da stigne Denis Čerišev, koji je igrao odlično na Mundijalu. Viljareal će ruskog reprezentativca pustiti uz odgovarajuće obeštećenje. Valensija je ovog leta dovela Batšuaija, Gameira, Vasa...

MILAN: Trampa Milana i Viljareala! Italijanski velikan žarko želi Samua Kastiljeha i dobiće ga na jednogodišnju pozajmicu za tri miliona evra. Uz to će Viljarealu poslati Karlosa Baku, a narednog leta će morati da otkupi Kastiljeha za 18 miliona evra.

MONAKO: Odlazak Keite Baldea u Inter ostavio je "rupu" u ekipi Monaka, koji sada pokušava da je popuni. Meta je krilni napadač Porta Jasin Braimi, koji ima otkupnu klauzulu od 60 miliona evra. I "zmajevi" ne nameravaju da ga ustupe za manje.

MANČESTER JUNAJTED: "Crveni đavoli" veruju da će David de Hea potpisati novi ugovor sa klubom. Real je doveo Tiba Kurtou tako da više neće juriti De Heu, kojem Junajted nudi 225 hiljada evra nedeljno. To bi Španca učinilo najplaćenijim golmanom u Premijer ligi.

PSŽ: "Sveci" bi da očerupaju "pevce"! PSŽ je spremio 112 miliona za vezistu Totenhema Kristijana Eriksena. "Pevci" nisu doveli nijedno pojačanje u letnjem prelaznom roku i ako prodaju Danca, to će biti veliki udarac za ekipu Maurisija Poketina. PSŽ u Eriksenu vidi zamenu za Adrijena Rabioa, koji je odbio novi ugovor i najverovatnije će biti prodat.

JUVENTUS: "Stara dama" je odbila ponudu Reala za Miralema Pjanića tešku 60 miliona evra, piše Tutosport. Juventus je prethodno odbio i Mančester siti, koji je nudio 80 miliona za reprezentativca BiH.

LACIO: Dušan Basta je na izlaznim vratima Lacija! Iskusni desni bek će karijeru najverovatnije nastaviti u Italiji, pošto je za njega zainteresovan povratnik u Seriju A, ekipa Parme. Basta je u Laciju od 2014. godine, a u Seriji A je još igrao za Udineze i Leće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija