• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2018

22:19

BIĆE TO NENORMALAN MUNDIJAL! Utakmice u Kataru igraće se i u 11 PRE PODNE!

Fudbal

BIĆE TO NENORMALAN MUNDIJAL! Utakmice u Kataru igraće se i u 11 PRE PODNE!

Podeli vest

Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine će biti potpuno drugačije od svega na šta smo navikli, ne samo zbog toga što će se igrati u novembru i decembru

Prema informacijama koje su procurile iz FIFA, u danima kada će se igrati po četiri utakmice, kakvih je bilo i tokom Mundijala u Rusiji, prvi meč će se igrati u 11 sati PRE PODNE po našem vremenu!

Drugi meč će početi u 14, treći u 16, a četvrti u 20 časova.

Priča o oduzimanju prvenstva Kataru je zamrla, a predsednik FIFA Đani Infantino i njegova svita su prethodnih dana boravili u toj bliskoistočnoj zemlji i obilazili gradilišta, stadione...  I oduševljeni su onim što su videli.

Verujem da će ovo biti spektakularno Svetsko prvenstvo. Igrači će biti u formi i biće dosta odmorniji, a turnir neće trajati celu večnost, nego samo 28 dana. Lige će početi tri nedelje kasnije i na pauzu će ići u novembru - rekao je potpredsednik FIFA Džim Bojs.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17