• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2018

15:39

NA ROĐENDAN ODLUČUJEM IDEM LI ILI OSTAJEM! Lalatović: Život piše romane, ne znam šta je meni napisao

Fudbal

NA ROĐENDAN ODLUČUJEM IDEM LI ILI OSTAJEM! Lalatović: Život piše romane, ne znam šta je meni napisao

Podeli vest

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović odlučio je da prekine nagađanja u vezi sa njegovim odlaskom sa "Čaira" naglasivši da će 22. decembra, kada mu je rođendan, preseći o svom statusu

Lalatoviću ugovor sa Nišlijama ističe na kraju jesenje polusezone, tačnije u nedelju kada drugoplasirani tim u Superligi Srbije gostuje u Kruševcu.

Život piše romane, kakav roman je meni napisao, ja to ne znam. Da li ću ostati ovde, da li ću osvojiti trofej, da li ću otići u inostranstvo, da li ću ostati u Srbiji, najsrećniji bih bio da već danas znam. Ja to ne znam, kad se prvenstvo završi, dogovorili smo se da sedam dana i Uprava i ja razmislimo i da sednemo da popričamo na moj rođendan 22. decembra i tada ćemo doneti odluku - rekao je Lalatović.

Ono što već sada zna jeste da ga niko iz Vojvodine nije zvao, iako se pisalo da je popularni Lala spreman da se vrati na "Karađorđe" gde ne cvetaju ruže.

Svašta ljudi pišu. Ja otvoreno kažem, ja nikad nisam imao nijedan kontakt sa čelnicima Vojvodine, niti me je iko zvao, sve što sam čuo to su gradske priče ili priče po novinama. Ja sam trener Radničkog iz Niša i ugovor mi ističe posle meča sa Napretkom. Nijednom ja nisam rekao da imam neku veliku želju da idem iz Niša, ja bih najsrećniji bio da ostanem ovde i da osvojim Kup - priča Lalatović.

Lalatović je letos stigao u Radnički i imao zapaženo leto u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a trenutno ispisuje jednu od najlepših stranica u klupskoj istoriju pošto se posle duže vremena neki klub umešao u šampionsku trku između Zvezde i Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17