• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2019

22:54

(VIDEO) SITI SLAVIO U LUDOJ NOĆI NA "ETIHADU"! Sane pomrsio konce Liverpulu

Fudbal

(VIDEO) SITI SLAVIO U LUDOJ NOĆI NA "ETIHADU"! Sane pomrsio konce Liverpulu

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Liverpul 2:1 u derbiju 21. kola Premijer lige i otopili prednost "crvenih" na samo četiri razlike vrativši potpunu neizvesnost za nastavak sezone

Liverpul je uoči derbija sezone imao plus sedam u odnosu na drugoplasirani Siti i eventualnom pobedom je imao šansu da dođe do 10 poena viška, što bi im značajno uvećalo šansu za titulu, ali u tome nisu uspeli.

Liverpul je krenuo stihijski i u uvodnoj fazi meča imao odličnu priliku preko Salaha, koji je pogodio stativu, a već u narednoj situaciji milimetri su delili "crvene" da dođu do vođstva nakon intervencije Džona Stounsa na gol-liniji.

Kazna je usledila u 40. minutu preko Serhija Aguera koji se odlično snašao pred golom Alisona i iskosa pored zbunjenog Lovrena proturio loptu u gornji deo mreže.

Liverpul je u nastavku stigao do izjednačenja preko Firmina u 64. minutu nakon što se odlično poklonio i glavom postigao gol na asistenciju Robertsona.

Gosti su imali pola sata da dođu do pobede i magičnih plus 10, ali je nepreznost na sredini terena iskoristio Sterling i pravovremeno uposlio Sanea koji je preciznim udarcem u donji levi ugao, uz pomoć stative, zatresao mrežu Alisona.

Do kraja susreta viđeno je nekoliko dobrih prilika na obe strane. Alison je odlično intervenisao u prilici Aguera, Bernardo Silva i Steling su u finišu susreta propustili kolosalnu šansu da potvrde pobedu, a na drugoj strani malo je nedostajalo da Salah savlada Edersona.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija