• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2019

22:27

(VIDEO/FOTO) GONZALO IGUAIN U ČELSIJU na pozajmici do kraja sezone!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) GONZALO IGUAIN U ČELSIJU na pozajmici do kraja sezone!

Podeli vest

Argentinski napadač Gonzalo Iguain i zvanično se preselio na pozajmicu u Čelsi do kraja sezone

Iguain je i dalje član Juventusa, provešće pola godine u Čelsiju, nakon što je jesenji deo proveo na pozajmici u Milanu. Na leto će klub Mauricija Sarija imati pravo na otkup.

- Čim se pojavila mogućnost da pređem u Čelsi odmah sam pristao. Oduvek sam simpatisao istoriju ovog kluba i divan stadion u Premijer ligi na kojem  igraju. Engleska je zemlja u kojoj sam oduvek želeo da igram. Nadam se da ću uspeti da uzvratim Čelsiju na poverenju dobrim igrama na terenu. Jedva čekam da počnem da igram - poručio je Iguain.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17