• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2019

20:31

LUKIN PALAS MELJE! Milivojević se radovao, Siti minimalcem nastavio juriš ka tituli!

Fudbal

LUKIN PALAS MELJE! Milivojević se radovao, Siti minimalcem nastavio juriš ka tituli!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas na gostujućem terenu Bornmut sa 1:0, u utakmici 29. kola Premijer lige i popeli se na prvo mesto na tabeli golom Rijada Mareza u 55. minutu. Kristal Palas našeg Luke Milivojevića lako je izašao na kraj sa Barnlijem (3:1)

Posle 23. pobede u ligi, Siti je prvi na tabeli sa 71 bodom, dva više, ali i utakmicom više od Liverpula, koji u nedelju igra gradski derbi protiv Evertona.

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na Old Trafordu Sautempton sa 3:2. Gosti su poveli golom Jana Valerija u 26. minutu, a Junajted je preokrenuo golovima Andreasa Pereire u 53. i Romelua Lukakua u 59. minutu. Gol za Sautempton postigao je Džejms Vord Prauz u 75. minutu, a pobedonosni pogdak postigao je Lukaku u 88. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Miči Bačuaji slavi prvenac u novom klubu

U četvrtom minutu nadoknade vremena penal za Junajted promašio je Pol Pogba. Posle 17. pobede u prvenstvu Junajted je četvrti na tabeli sa 58 bodova, bodom više od Arsenala. Sautempton je 17. sa 27 bodova, dva više od Kardifa, koji je prvi ispod crte, u zoni ispadanja.

Brajton je kao domaćin pobedio Hadersfild golom Florina Andonea u 79. minutu. Kristal Palas je kao gost pobedio Barnli sa 3:1, a Vulverhempton je na svom terenu pobedio Kardif sa 2:0.

Zavesu na subotnji program spustili su fudbaleri Vest Hema pobedom na domaćem terenu nad Njukastlom sa 2:0. Deklan Rajs u 7. i Mark Nobl u 42. potrvrdili su trijumf "čekićara".

Posle 23. pobede u ligi, Siti je prvi na tabeli sa 71 bodom, dva više, ali i utakmicom više od Liverpula, koji u nedelju igra gradski derbi protiv Evertona.

ENGLESKA 1 - 29. KOLO: 

Subota


Totenhem – Arsenal  1:1 (0:1)
/Kejn 74p – Remzi 16/

Barnli - Kristal Palas 1:3 (0:1)
/Barns 90 - Bardsli 15 autogol, Batšuaji 48, Zaha 76/

Brajton - Hadersfild 1:0 (0:0)
/Andone 79/

Bornmut - Mančester Siti 0:1 (0:1)
/Marez 56/

Vulverhempton - Kardif 2:0 (2:0)
/Žota 16, Himenez 18/

Mančester Junajted - Sautempton 3:2 (0:1)
/Pereira 53, Lukaku 59, 89 - Valeri 26, Vord Prauz 75/

Vest Hem - Njukastl 2:0 (2:0)
/Rajs 7, Nobl 42/

Nedelja

13.00: Votford - Lester 
15.05: Fulam - Čelsi
17.15: Everton - Liverpul 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(VIDEO) BAŠ JE PRLJAV! Šiptar Džaka i START ZA ZATVOR!

BEZVEZNJACI, VIDIMO SE NA SUDU! Pevač odgovorio na optužbe Hrvata!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17