• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.05.2019

17:23

ITALIJANU SE OPASNO DRMA KLUPA! Čelsi će otpustiti Sarija i to zbog navijača!

Fudbal

ITALIJANU SE OPASNO DRMA KLUPA! Čelsi će otpustiti Sarija i to zbog navijača!

Podeli vest

Londonski Čelsi spreman je da otpusti menadžera Mauricija Sarija, prenosi italijanska "Gazeta delo Sport"

Prema pisanju tog lista, vlasnik Čelsija Roman Abramovič blizu je da otpusti Italijana zbog njegovog lošeg odnosa sa navijačima, čak iako sa "plavcima" osvoji Ligu Evrope.

Bivši trener Napolija je londonski klub vratio u Ligu šamiona, odveo ga i u dva finala - Liga kupa i Lige Evrope, ali njegova fudbalska filozofija nije naišla na podršku navijača.

Kako se navodi, Roma i Milan su potencijalni klubovi u kojima bi Sari mogao da nastavi karijeru, a kao treća opcija pominje se i klupa italijanskog šampiona Juventusa ukoliko Masimilijano Alegri iznenađujuće ode.

TUŽNA SUDBINA FUDBALERA NAPOLIJA! Debitovao za prvi tim i izazvao smrtni slučaj u porodici!

Sari je na "Stamford bridz" stigao u leto 2018. godine, a prethodno je bio trener Napolija, Empolija i Sorenta.

Sa Čelsijem je ove sezone došao do trećeg mesta u Premijer ligi, a 29. maja u finalu Lige Evrope protiv Arsenala boriće se za trofej.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17