• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2019

11:30

OVO JE NALJUTILO REAL! Evo koliko novca su Nemci odbili za Jovića!

Fudbal

OVO JE NALJUTILO REAL! Evo koliko novca su Nemci odbili za Jovića!

Podeli vest

Luka Jović u Realu iz Madrida? Mnogi kažu da je pitanje dana i sata, ali... Ajntraht iz Frankfurta želi ozbiljno da zaradi i igraće igru do kraja

Španska radio stanica "Kadena Ser" objavila je da je iz Ajntrahta "procurela" vest o odbijenoj ponudi od 85 miliona evra.

Očekivano, mnogi u tome prepoznaju da frankfurtski klub vrši pritisak na Madriđane i da tako samo pokušava da "izvuče" što više novca za svog najboljeg igrača. Prema nekim informacijama ovaj klub želi da cifru od čak 100 miliona.

SRBINA NIKO NIKAD NIJE OVAKO NAHVALIO! "Jović je bolji od Suareza"!

Real je polako počeo da razmatra i druge opcije, a jedna od njih je Pjontek iz Milana. Čini se da bi mogli da odusatnu od Jovića ako njegov klub nastavi da zateže. 

Sam igrač želi u Real, ali pita se Ajntraht...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija