• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2019

14:42

DRUGA STRANA NAŠEG MAĐIONIČARA! Tadić: Uključio sam tužne srpske pesme i plakao...

Fudbal

DRUGA STRANA NAŠEG MAĐIONIČARA! Tadić: Uključio sam tužne srpske pesme i plakao...

Podeli vest

Fudbal je emocija... Naš Dušan Tadić teško je podneo eliminaciju svog tima iz polufinala Lige šampiona. Srbin je sad otkrio koliko mu je teško pao poraz Ajaksa od Totenhema

- Znate, kada sam razočaran, volim da plačem… Da se predam emocijama. Tada sve izađe iz vašeg tela. Kada sam došao kući, pustio sam neke tužne srpske pesme i seo na kauč. Onda sam otišao u krevet i mislim da samo sat vremena te noći nisam plakao. Pomoglo mi je kada sam ujutro video decu - rekao je Tadić za "Ajax life".

On je nastavio u istom ritmu.
- Prošlo je dosta vremena otkako je Ajaks osvojio poslednju duplu krunu. Bila je ovo fantastična sezona i kako je odmicala, bili smo sve gladniji uspeha. Učinili smo Ligu šampiona uzbudljivijom. Zaslužili smo da igramo finale.

OVO JE NALJUTILO REAL! Evo koliko novca su Nemci odbili za Jovića!

Tadić je otkrio i šta je uticalo da odigra ovako dobru sezonu.

- Izgubio sam naviku za zimsku pauzu jer u Engleskoj igrate bez prestanka. A baš mi je bila potrebna ta pauza. Dodatno sam obratio pažnju na dijetu a dosta toga je promenio i način igre. U Sautemptonu smo se branili što je iziskivalo veće fizičke napore, dok mi je Ajaksov način igre dao dodatnu energiju - zaključio je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija