• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2019

18:54

OTVARAJU KARTE! Real daje tri igrača za Pogbu!

Fudbal

OTVARAJU KARTE! Real daje tri igrača za Pogbu!

Podeli vest

Španski velikan Real Madrid mogao bi da ponudi Mančester junajtedu trojicu fudbalera u zamenu za napadača Pola Pogbu, prenose britanski mediji

Kako se navodi, "kraljevski klub" spreman je da na "Old Traford" pošalje Gereta Bejla, Džejmsa Rodrigeza i Kejlora Navas, kako bi na "Santjago Bernabeu" stigao 26-godišnji Francuz.

Ističe se da je Bejlova budućnost u Madridu neizvesna i da je pred povratkom u Premijer ligu.

REAL SE NIJE NI PITAO! Evo kako je Modrić dobio novi ugovor i povišicu!

Navas više nije startni golman Madriđana, pošto je tu funkciju preuzeo Tibo Kurtoa, a za Rodrigeza se ne očekuje da će se vratiti u Realu po isteku njegove pozajmice u minhenskom Bajernu.

Dodaje se da je Pogba zainteresovan za transfer u Real, jer će mu "kraljevski klub" omogućiti igranje u Ligi šampiona naredne sezone.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17