• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2019

15:38

KINEZI MU DAJU MILIONE, A ON UŽIVA NA MORU! Oglasio se i Tadićev otac!

Fudbal

KINEZI MU DAJU MILIONE, A ON UŽIVA NA MORU! Oglasio se i Tadićev otac!

Podeli vest

Dušan Tadić je raspametio Kineze, gazda Dalijana za njega nudi 42 miliona evra za tri sezone, a srpski reprezentativac ima važnija posla


Dobio je as Ajaksa ponudu od koje se svima zavrti u glavi, svima osim Dušanu Tadiću. Tadiću, koji trenutno sa suprugom Draganom uživa na moru u Grčkoj, fudbal je prioritet, a ne kineski milioni, ali... Ne pita se isključivo desetka Srbije, već poslednju reč ima Ajaks.

- Kinezi mašu milionima, ali moj Dušan i dalje želi da igra ozbiljan fudbal. Svestan je da je kvalitet u Evropi, a da je novac na Dalekom istoku ali je liga slabija. Ponuda je bilo i zimus, pa nije ni razmišljao. Videćemo šta će reći Ajaks i kako će se odvijati stvari - rekao je svojevremeno u razgovoru za Srpski telegraf Dućin otac Petar Tadić.

KINEZI SPREMILI DŽAK PARA! Tadić DOBIO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA, Srbin pred ugovorom života!

Da je rastanak možda blizu, indirektno potvrđuju reči trenera "kopljanika", koje je prošle sezone Srbin vodio do duple krune sa 38 golova i 24 asistencije na 56 mečeva u svim takmičenjima. 

Ako me pitate da kažem ime igrača za koga se najviše plašim da će biti “otrgnut”, onda ću reći da je to Dušan Tadić. Kakvu je samo godinu imao, bio je tako dobar, važan, efikasan... Ali imam veru u tehničkog direktora Marka Overmarsa da neće dozvoliti da mnogo igrača ode – rekao je trener Erik ten Hag, koji je produžio ugovor sa šampionom Holandije do juna 2022. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija