• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2019

08:00

(FOTO) LEDI KRV U VENAMA! Mihine ćerke poslale ocu MOĆNU PORUKU: Mi smo porodica Mihajlović, odustajanje nije u našem DNK!

Fudbal

(FOTO) LEDI KRV U VENAMA! Mihine ćerke poslale ocu MOĆNU PORUKU: Mi smo porodica Mihajlović, odustajanje nije u našem DNK!

Podeli vest

Trener Bolonje srpski trener Siniša Mihajlović u subotu je otkrio jezivu vest, da boluje od leukemije, ali u svom stilu poručio da se neće predati, da će se boriti i pobediti neprijatelja

Hrabre i borbenog duha poput oca su Mihine ćerke Virdžinija i Viktorija. Poručile su da će se i one boriti protiv leukemije zajedno sa njim.

- Kažu da Bog najteže bitke daje najboljim vojnicima. Čak iako vam ne odgovorim, znajte da čitam sve i zahvaljujem vam od srca. Mi smo porodica Mihajlović i odustajanje od borbe nije u našem DNK! - napisala je Viktorija na svom Instagram nalogu.

(FOTO) MORBIDNE REAKCIJE USTAŠA NA BOLEST MIHAJLOVIĆA! Nije nam žao, ostaće JEDAN SRBIN MANJE!

MIHA NAM JE KAO OTAC! Kapiten Bolonje progovorio šta im je Siniša rekao kad je saznao da boluje od leukemije

Foto: Instagram

 

Virdžinija je uz fotografiju svog oca napisala "Ratnik" i poput sestre se zahvalila svima od srca.

MIHAJLOVIĆ OSTAJE TRENER BOLONJE! Sabatini: Draži mi je Siniša iako nije skroz zdrav, nego bilo ko drugi!

 

Foto: Instagram

 

Mihajlović je i pored tužnih vesti poručio navijačima da se neće predati, da će se boriti i da jedva čeka da ode u bolnicu kako bi što pre pobedio bolest.

Ne mogu da dočekam da odem u bolnicu i da počnem da se borim. Agresivna je bolest, ali može da se pobedi. Objasnio sam i mojim igračima, svima su bile suze u očima. Objasnio sam im da moramo da napadamo i da idemo po pobedu. Ako budemo samo sedeli i probali da se branimo, odmah ćemo biti nokautirani. Moram da koristim i moje taktike u ovoj borbi i nemam nikakvu dilemu da ću pobediti - rekao je srpski trener.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17