• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2019

09:51

TRENER DINAMA JE MALO NERVOZAN: Tenk vraća u prošlost, bolji smo od Zvezde

Fudbal

TRENER DINAMA JE MALO NERVOZAN: Tenk vraća u prošlost, bolji smo od Zvezde

Podeli vest

Trener Dinamo Zagreba Nenad Bjelica pročao je o potencijalnom susretu Crvene zvezde i "modrih" u Ligi šampiona, ali i prokomentarisao tenk ispred "Marakane"

Zagrebački tim je pobedio Rozenborg i eliminisao ga u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, te sada čeka žreb iz trećeg šešira od četiri šešira, što znači da može da se sastane i sa Crvenom zvezdom (četvrti).

- Bilo bi zanimljivo za medije. Pa kako bude. Dobro ćemo se pripremiti za tu utakmicu i verujem da u te dve utakmice možemo biti bolji od njih - rekao je Bjelica za Novu Tv.

KEŠELJ ODBRUSIO HRVATIMA ZBOG TENKA: Kako se uvek okupite protiv Srba i Zvezde!

Zvezda je u svom plej-of duelu za LŠ savladala švajcarske Jang Bojse posle dva remija 2:2 u Bernu i 1:1 u Beogradu.

PROSINEČKI NA ŽESTOKIM MUKAMA: Zvezda - Dinamo? Uh, ne pitaj me to!

BALKAN PODRHTAVA! ČEKA MEČ ZVEZDA - DINAMO! Ovo su najteža i najlakša grupa koju crveno-beli mogu da dobiju u LŠ!

Ono što je privuklo mnogo pažnje u vezi sa revanšom u Beogradu bio je i tenk ispred stadiona "Rajko Mitić" za koji se u jednom trenutku pisalo i da je iz Vukovara, ali se kasnije ispostavilo da nije.

- Mislim da je to nepotrebno. Mislim da je svako dizanje tenzija i vraćanje u prošlost nepotrebno. Treba da se okrenemo sadašnjosti i gledamo kako da uspostavimo što bolje odnose - kaže Bjelica.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bgd

pre 4 godine

Kad bismo sad počeli o tome šta Srbe vraća i asocira na prošlost sa Hrvatima, spisak bi bio podugačak...

deda Raša

pre 4 godine

Ovi Hrvati kao da su popili mozak celog sveta.Pazi molim te,tenk ih vraca i podseca na proslost,a njihova proslost je na zalost sadasnjost a i buducnost. Sto tako ne progovori kada su Srbe terali da skacu u more,kada su prebijani zbog gledanja utakmice i jos mnogo,mnogo primera.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17