• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2019

19:31

KLINCI IZ PARTIZANA ĆE PAMTITI "OLD TRAFORD" CEO ŽIVOT! Matić prognozirao koliko Zvezda osvaja bodova u Ligi šampiona

Fudbal

KLINCI IZ PARTIZANA ĆE PAMTITI "OLD TRAFORD" CEO ŽIVOT! Matić prognozirao koliko Zvezda osvaja bodova u Ligi šampiona

Podeli vest

Zamenik fudbalske reprezentacije Srbije Nemanja Matić imaće priliku da prvi put ove sezone igra protiv nekog kluba iz naše države pošto je žreb spojio njegov Mančester junajted sa Partizanom

Matić se priprema sa "orlovima" za duele protiv Portugala i Luksemburga ovog meseca, a novinare je zanimalo šta misli o duelima protiv Partizana, kluba čiji dres je nosio u mlađim kategorijama.

Ovo će mi biti prvi put da ću igrati protiv nekog srpskog kluba. Od 18. godine sam u inostranstvu i nisam imao prilike. Sjajno će biti igrati na JNA, biće dobro popunjene tribine, radujem se isto tako utakmici i u Mančesteru. Partizan ima mnogo mladih momaka koji će to pamtiti ceo život, biće to odlično iskustvo za njih. Mnogo navijača mi je najavilo dolazak u Mančester - rekao je Matić.

POTPUNO OTVORENO! Matić: Žao mi je što uvek krećemo od nule!

On se dotakao i nastupa Crvene zvezde u Ligi šampiona prognozirajući da bi osvajanje četiri boda u grupi sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom veliki uspeh.

Zvezda ima veoma tešku grupu. Ako ponove prošlogodišnje igre i uzmu četiri boda, bio bi to veliki uspeh. Ne želim da potcenim, ali Totenhem i Bajern su igrački ovog momenta dosta ispred Zvezde. Ali, znate i sami da na stadionu "Rajko Mitić" nije lako igrati - rekao je Matić.

Bonus video: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17