• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2019

12:48

SRBI SE OPORAVILI OD POVREDA! Tadić i Jović igraju za svoje klubove!

Fudbal

SRBI SE OPORAVILI OD POVREDA! Tadić i Jović igraju za svoje klubove!

Podeli vest

Dušan Tadić i Luka Jović zbog povrede nisu igrali za reprezentaciju Srbije protiv Luksemburga u kvalifikacijama za EP, ali će ovog vikenda igrati za svoje klubove

Kako su zvanično najavili Ajaks i Real Madrid, dvojica naših internacionalaca konkurišu za subotnje prvenstvene utakmice.

Odmah posle meča Srbija - Portugalija (2:4), koji je odigran prošle subote u Beogradu, Dušan Tadić, koji je proveo svih 90 minuta u igri, požalio se na povredu mišića zadnje lože. Luka Jović je na teren ušao u 87. minutu umesto Luke Milivojevića i posle meča je konstatovano da je obnovio povredu nerva desnog kuka. Obojica su odmah otišla u svoje klubove na lečenje. Posle nekoliko dana pauze, Jović je tek u sredu odradio trening u kampu Real Madrida.

SRBIJA OSTALA BEZ JOŠ JEDNOG IGRAČA! Ni Tadić ne putuje u Luksemburg

LUKA JOVIĆ NAPUSTIO REPREZENTACIJU! Napadač neće biti na raspolaganju Tumbakoviću za meč sa Luksemburgom!

 

Trener Zinedin Zidan će, prema pisanju španskih medija, uvrstiti Jovića u startnu postavu Reala na utakmici domaćeg prvenstva protiv Levantea.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija