• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2019

22:53

GOLEADA U ZAGREBU! Dinamo pregazio Atalantu, Real se osramotio u Parizu!

Fudbal

GOLEADA U ZAGREBU! Dinamo pregazio Atalantu, Real se osramotio u Parizu!

Podeli vest

Fudbaleri zagrebačkog Dinama startovali su Ligu šampiona, fantastičnom pobedom na domaćem terenu nad italijanskom Atalantom (4:0)

Dinamo je žestoko ušao u meč na Maksimiru. Pokazali su gostima da sa njima nema šale. Najzaslužniji za ovaj spektakularan trijumf je Mislav Oršić koji je postigao het-trik, dok jedan gol dao Marin Leovac.

Foto: Tanjug

U drugom duelu grupe C Mančester siti je u gostima pobedio Šahtjor (3:0). Momci Pepa Guardiole su bez problema nadjačali Ukrajince, a strelci za njih su bili : Rijad Marez, Ilkaj Gundogan i Gabrijel Žezus.

Foto: Tanjug

Pari Sen Žermen je savladao Real Madrid (3:0) u derbiju večeri. Najraspoloženiji kod "svetaca" je bio Anhel di Marija koji svom bivšem timu dao dva gola, a jedan je postigao i Tomas Menije. Luka Jović je za "kraljevski klub" ušao u 70. minutu.

Foto: Tanjug

Jedini remi desio se na utakmici u Madridu, gde su se sastali Atletiko i Juventus (2:2). "Stara dama" je vodila rezulatom 2:0, precizni su bili Huan Kuadrado i Blez Matuidi. "Jorgandžije" su iz ponora, golovima spasili Stefan Savić I Hektor Hereira. 

Foto: Tanjug

Nemački Bajer iz Leverkuzen nije uspeo da obraduje svoje navijače na "Baj areni". Oni su dočekali moskovsku Lokomotivu koja je uspela da ih pobedi rezulatom 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17