• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2019

17:51

TUMBA GRMI IZ LITVANIJE: Pitajte Luku zašto se nije javio selektoru, da li je bio povređen ne utvrđujem ja nego lekari!

Fudbal

TUMBA GRMI IZ LITVANIJE: Pitajte Luku zašto se nije javio selektoru, da li je bio povređen ne utvrđujem ja nego lekari!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković, bez obzira što je naveo da nije ljut, izneo je niz optužbi na račun napadača Reala Luke Jovića, koji je izostavljen za prethodni duel protiv Paragvaja i nadolazeći protiv Litvanije

Jović je prethodnog meseca dobio tek nekoliko minuta u završnici duela protiv Portugala, da bi pod izgovorom da je povređen napusti ekipu pre odlaska za Luksemburg.

Španski "As" je nešto ranije tokom dana objavio da je izostanak Jovića sa spiska Tumbakovićeva osveta, a svoje mišljenje na to dao je iskusni selektor.

- Nemam pravo da budem ljut, već da radim posao najbolje što znamo. Luka je mlad a moja odgovornost ide u pravcu pedagoškog i trenerskog cak i roditeljskog postavljanja prema mladim igracima. Luka je napravio to sto ste rekli, al ne meni nego reprezentaciji. On se javio porukom kad je otišao posle Portugala. A to sto je on prijavio zahteva direktan odgovor, razgovor, a ne poruku. Da li je bio stvarno povređen? To treba da utvrde lekari, a ne ja - rekao je Tumbaković.

ŠPANCI BRUJE! POTRESI U SRBIJI, TUMBAKOVIĆ SE SVETI LUKI JOVIĆU! Otkriveno zašto fudbaler Reala NIJE POZVAN u reprezentaciju!

Trofejni trener Partizana je zatim tas preneo na Jovićevu stranu, a nastavak priče je najavio po povratku ekipe u Beograd.

- Luka kad već nije ovde, pričaćemo kad se vratimo. Pitajte Luku da li je bio povređen i zašto se nije javio selektoru. Ali meni je ovde problem organizacija utakmice i priprema, a ne da pričam o Joviću. Pričaćemo o njemu posle utakmica, ili kad se vratimo u Beograd - rekao je Tumbaković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Messi

pre 4 godine

Sramota, Luki neda Zidan niti iole ozbiljniju priliku i onda onaj bezobrazluk protiv Portugala! Umesto podrske od trenera, on ga degradira kao i ...

SS

pre 4 godine

Nismo mi za fudbal,sve su to lovci na debele zarade,njih ne zanima ni grb ni zastava ni čast kao druge koji sa ponosom igraju za svoje zemlje.Izgaraju.

dejanmali

pre 4 godine

Sve su to dobri ali izgubljeni igraci u reprezentaciji bez dobrog trenera i dobre selekcije trenera od mladjih do seniorskih ,sramota je da sa ovakvim igracima ne idemo na evropsko prvenstvo NESTO DEBELO NE VALJA U FSS.

Smrad1

pre 4 godine

nije žvaka za seljaka. Nije hteo da igra protiv šiptara pa je odma dobar trener. Pa taj nije ni za treću ligu stasao

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija