• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

15.10.2019

12:33

SRBIJA JE ZA LUKU SVETINJA, NIJE POBEGAO IZ REPREZENTACIJE! Otac mladog srpskog fudbalera Milan Jović za INFORMER OTVORIO DUŠU!

Fudbal

SRBIJA JE ZA LUKU SVETINJA, NIJE POBEGAO IZ REPREZENTACIJE! Otac mladog srpskog fudbalera Milan Jović za INFORMER OTVORIO DUŠU!

Podeli vest

Moj sin Luka nikada nije odbio Srbiju, niti će, za njega su naša zemlja i dres sa državnim grbom svetinja, kaže Milan Jović za Informer

Otac mladog srpskog fudbalera ogorčen je zbog toga što je on stavljen na stub srama nakon što ga je selektor "orlova" Ljubiša Tumbaković javno prozvao i rekao da je bez javljanja napustio nacionalni tim posle meča sa Portugalom!

Patriota

Govorio sam Luki da ne ide na EP za mlade, a on mi je rekao da neće i ne može da ostavi drugove na cedilu
Milan Jović

Problem je nastao oko toga što je napadač Reala prijavio povredu odmah posle poraza na "Marakani" (2:4), 7. septembra u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Zbog toga nije igrao protiv Luksemburga tri dana kasnije, ali se odmah priključio treninzima Reala.

Zašto je sad bitan?

Tumbaković je naglasio da ne zna da li je Jović bio povređen i da to treba da utvrde lekari.

 

KOD "ORLOVA" SVE PO STAROM, NOVI SKANDAL, NOVA SVAĐA!

 

Foto: Informer

 


Međutim, otkrio je da je momak iz Bijeljine otišao bez pozdrava, a samo je poslao poruku članu stručnog štaba Pavlu Simiću.

Na sve ovo reagovao je i otac mladog asa, Milan Jović, koji za naš list kaže da je Srbija za Luku svetinja.

- Selektori i treneri su uvek u pravu i ne želim da komentarišem to što su pričali, niti da nekoga prozivam. Ipak, siguran sam da moj sin nije jedini igrač koji je prijavio povredu, a onda igrao za klub. Budite sigurni da Luka nikada nije odbio poziv za reprezentaciju i nikada neće. On će u budućnosti, ako bude pozvan, igrati za Srbiju, ona je za njega svetinja. Da li tu postoji neka priča ili zavera, ja u to ne ulazim - tvrdi Jović za Informer.

On naglašava da njegov sin celu ovu situaciju emotivno doživljava.

- Znam da je on mnogo veći Srbin i voli naš grb i zastavu više nego mnogi drugi koji to glume. Zašto je Luka odjednom toliko bitan kada reprezentacija do sada nije zavisila od njega? Da je važan, dobio bi priliku i igrao bi više od tih šest minuta u tri utakmice. Nebitan je bio dok je bio uz ekipu, ulazio je u 87, 88, 89. minutu. Nije dobio nijednu loptu na tim mečevima - kaže Jović senior.

Milan dodaje i da je njegov sin mnogo puta pokazao koliko mu je važan nacionalni tim, a poslednji put letos, kada je igrao na Evropskom prvenstvu za mlade.

LJAJIĆ ŽALI ŠTO "ORLOVI" NISU NAPUNILI GOL LITVANACA: Mogli smo još koji gol da postignemo!

LUKA JOVIĆ PROLAZI KROZ PAKAO! Španci bez milosti, opet RAZAPINJU srpskog napadača, slagao Tumbakovića...



- Luka je žrtvovao porodicu da bi bio uz reprezentaciju. Sebi je napravio problem što je otišao na EP sa mladom selekcijom. Ja sam mu govorio: "Sine, mnogo si umoran, igrao si veliki broj utakmica, nemoj da ideš". A on mi na to kaže: "Ćale, ja idem, ako treba igraću i jednom nogom, ali ne želim da ostavim moje drugare na cedilu". Znamo kako su prošli i opet je puklo po Luki, jer je bio prva zvezda. On je želeo da doprinese toj ekipi i nije to jedina generacija koja je bila neuspešna na EP.

Veliki profesionalac


Iako nije želeo nikoga da imenuje, stariji Jović poručuje da će se oni na koje se njegovi reči odnose sami prepoznati.

- Luka je veliki profesionalac, radi i čeka svoju šansu. On voli svoju zemlju, to znam i to niko ne može da negira. Stojim iza ovoga što sam rekao jer znam kakav je mladić i kakvo je vaspitanje poneo iz roditeljske kuće, a siguran sam da će se neki i prepoznati u svemu ovome - zaključuje Milan Jović.

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija