• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2019

09:36

PAUNOVIĆ SE PISMOM OPROSTIO OD ČIKAGA: Draga "vatrena" porodico...

Fudbal

PAUNOVIĆ SE PISMOM OPROSTIO OD ČIKAGA: Draga "vatrena" porodico...

Podeli vest

Srpski fudbalski trener Veljko Paunović dobio je otkaz na klupi Čikaga, potvrdio je američki klub

Osvajač titule prvaka sveta sa omladinskom selekcijom Srbije (2015) smenjen je posle četiri godine u Čikagu odlukom novih vlasnika kluba. Sa srpskim fudbalskim stručnjakom idu svi njegovi saradnici.

Paunović je za četiri sezone uspeo samo jednom da uvede Čikago u plej-of MLS lige, uz dva plasmana u polufinale Kupa.

SRBIN DOBIO OTKAZ U AMERICI! Veljko Paunović više nije trener Čikaga!

IBRA UZDRMAO FUDBALSKI SVET: Zdravo Španijo! Pogodite šta ima novo?

 

Paunović se zahvalio svima u klubu, od vlasnika, do navijača i poručio je da mu je bila privilegija da predstavlja klub kao prvi trener ekipe protekle četiri godine.

- Draga "vatrena" porodico želim da vam se zahvalim na nezaboravnim godinama koje sam proveo s vama. Čikago Fajer je fenomenalna organizacija i uvek ću biti ponosan na vreme provedeno u klubu. Bila mi je čast da reprezentujem tim širom SAD i sveta. Tu privilegiju nikada nisam uzimao zdravo za gotovo - naveo je Paunović.

- Igračima koje sam trenirao - bila je privilegija i čast raditi sa vama, i želim vam samo najbolje u nastavku karijere. Za moj stručni štab i Aleksa Bolera, volim vas, momci! Svima u kancelariji, tehničkoj podršci, timu za održavanje terena, akademiji... Ne mogu dovoljno da izrazim svoju zahvalnost za vašu posvećenost i podršku tokom mog boravka u Čikagu.

ZAVRŠIO AVANTURU U AMERICI! Nemanja Nikolić napustio Čikago fajer

IBRA ZAPREPASTIO SVET! Na provokacije odgovorio hvatanjem za međunožje! (VIDEO)

 

- Hvala navijačima za nepresušnu energiju i strast. Bila je privilegija da vas predstavljam kao trener pvog tima u protekle četiri sezone. Posebno sam zahvalan Nelsonu Rodrigezu što me je doveo ovde. Hvala i vlasnicima na prilici, resursima i podršci ovih godina. Želim vam svima samo uspeh u nastavku - naveo je Paunović.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17