• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2020

15:21

BILO JE KOŠMARNO ZA "SPECIJALNOG"! Murinja isprašili i "njegovi", Lampsov Čelsi srušio očajni Totenhem!

Fudbal

BILO JE KOŠMARNO ZA "SPECIJALNOG"! Murinja isprašili i "njegovi", Lampsov Čelsi srušio očajni Totenhem!

Podeli vest

U prvom meču 27. kola Premijer lige fudbaleri Čelsija su, na svom terenu, bili su bolji od Totenhema - 2:1

Povratak na "Stamford" nije bio baš sjajan po Žozea Murinja... Na stadionu na kojem je ređao velike uspehe "Specijalni" se nije dobro proveo. 

Frenk Lampard ga je nadigrao, a "plavci" su uspeli da upišu nova tri boda. Bez povređenih Harija Kejna i Sona Totenhem nije mogao ništa.

Čelsi je poveo preko Žirua koji je gol postigao 15. minutu. Totenhem nije uspeo da napadne, a da će bodovi ostati na "Stamfordu" potvrdio je Alonsu u 48. minutu.

Žoze je mogao i mnogo gore da prođe, Alonso je u 82. minutu sjajno izveo "slobodnjak", ali je lopta pogodila prečku.

Totenhem je smanjio u samoj završnici susreta, Ridiger je pogodio svoju mrežu, ali to je bilo sve.

Sigurno da Lampardu mnogo znači pobeda protiv bivšeg učitelja. Ono što je bilo posebno zanimljivo je i činjenica da je VAR još jednom podbacio!

U nastavku Lo Selso je namerno nagazio Azpilikuetu, sudija je gledao snimak i odlučio da mu ne pokaže crveni karton. Start je bio više nego brutalan i zaslužio je isključenje.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija