• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2020

10:21

DOTAKAO SAM DNO, OSTAO BEZ DRUGARA I NOVCA! Đani nikad iskrenije, otkrio da li ulazi u rijaliti, ko ga je razočarao, ali i da čeka OZBILJAN NOVAC!

Fudbal

DOTAKAO SAM DNO, OSTAO BEZ DRUGARA I NOVCA! Đani nikad iskrenije, otkrio da li ulazi u rijaliti, ko ga je razočarao, ali i da čeka OZBILJAN NOVAC!

Podeli vest

Saša Ćurčić je u Beogradu... Dok čeka da se vrati u Kini, bivši fudbaler rešio je da otvori dušu. Govorio je o svemu što mu se dešavalo, ali i o povratku u rijaliti

- Nisam mogao da verujem i baš sam se šokirao kada sam video da me neko dovodi u vezu sa rijalijem. Poslednjih deset godina se borim da sazrim kao osoba i da se vratim fudbalu, kao svojoj prvoj ljubavi. Fudbalski sam trener, gradim svoj intergritet i ovakve insinuacije od nekih izvora mi ne prijaju. Nikada u životu neću ni pomisliti da uđem u rijaliti i samo pominjanje mog imena u tom kontekstu je prljanje mog integrideta i obraza  - rekao je Ćurčić za "Blic".

Nastavio je u istom ritmu.

- Gorko se kajem što sam ušao u prvi rijaliti. Rijaliti su kao tetovaža i navučeš se, dođe jedan, drugi, treći. Ja sam video da je to postala jedna magnetna rupa koja te privlači. Shvatio sam da nisam za to, presekao sam i promenio sam život iz korena, vratio sam se fudbalu. Ja sam imao karijeru i pre rijalitija, ja sam fudbaler koji ima svoj brend od kojeg je živeo, živim sad i živeću. Završio sam sa pričom u rijalitijima i želim da svi zaborave. Trener sam, ambasador sam jednog prvoligaškog kluba i ne želim da mi ovo ruši moju reputaciju koju sam gradio i za koju sam se izborio da je vratim.

Foto: Beta

Đani trenutno radi u Šangaju i čeka da se vrati.

- Tamo je sve zaustavljeno, znate da je sve odatle krenulo, i došao sam ovde. Ja sam zadnjih pet godina u Kristal Palasu, trener sam u mlađoj kategorijskoj školi. Imao sam čast da ‘98 igram sa dva najveća kineska igrača koja su došla u Kristal Palas, lepo smo se družili, ja sam im pokazivao London i kineske restorane, postali smo veliki prijatelji. Jedan od njih je predsednik fudbalskog saveza Šangaja, drugi je u Pekiku. Preko njih sam otišao tamo. Čekamo da se Kina otvori granice i da se vratim.

Ćurčić tvrdi da je sad odrastao.

- Stabilizovao sam se ja odavno. Ja ne znam zašto mi ljudi ne veruju, zašto me ne puste da odrastem, valjda ja imam pravo da sazrim, da budem trener?

Đanija očekuje odlična plata.

- Sada živim normalan život, ali to što sam prošao, to lično iskustvo mi pomaže u obraćanju i motivaciji igrača. Kad vidiš igrača da ide tvojim putem znaš šta da mu kažeš i da ga posavetuješ. Jak sam psiholog i to mi jedan od najvažnijih trenerskih kvaliteta. To moje životno iskustvo mi je sada najveće bogatstvo jer nema mnogo takvih trenera. Meni predviđaju blistavu trenersku karijeru, na tom sam putu. Meni je sada 30.000 dolara mesečno plata u Šangaju i kada završim pro licencu biću na 2,3 miliona godišnje.

Bivši fudbaler ne krije da je izgubio mnogo novca, ali i prijatelja.

-  Jesam, kako nisam, nema ih. Kažu sad da je korona donela socijalnu distancu, pa ja otakako sam potrošio pare svi su se socijalno dostancirani od mene. Međutim, ne može da se vrati niko, to je moja poruka i ranije bila. Ne može niko da mi priđe osim sestrića, sestričine, sestre i mojih roditelja. Moram da kažem da sam ja čovek budućnosti, ja ne volim da pričam o prošlosti i razmišljam unapred. Uvek će se nešto desiti u mom životu. Ne volim te rečenice bio, imao, pa zašto da opet nemam para? Ja sam pre nedelju dana imao ponudu od milion ipo dolara godišnje kineskog superligaškog kluba i nisam mogao da budem trener jer još nemam tu pro licencu. Kada dobijem tu licentu ja sam na 1,5, 2 miliona dolara godišnje - zaključio je Đani.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17