• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2020

22:54

(VIDEO) NAJBAKSUZNIJI TIM U EVROPI - HETAFE! Španci baš nemaju sreće, Inter i Junajted idu u četvrtfinale!

Fudbal

(VIDEO) NAJBAKSUZNIJI TIM U EVROPI - HETAFE! Španci baš nemaju sreće, Inter i Junajted idu u četvrtfinale!

Podeli vest

Fudbaleri Intera pobedili su Hetafe sa 2:0 i plasirali se u četvrtfinala Lige Evrope gde će i Mančester junajted koji je posle 5:0 iz prvog meča u Austriji sada igrao 2:1 protv LASK-a

 

Nakon što su u poslednjem kolu LaLige propustili priliku da se plasiraju u kvalifikacija za Ligu Evrope i to tako što su su im protiv Levantea poništena tri gola, te su promašili i penal i na kraju primili gol u 94. minutu za poraz - snašli su ih novi problemi.

JUNAJTED REŠIO DA BACI JOŠ MALO PARA! Đavoli žele da NJEGA upare sa Megvajerom!

Propustili su nekoliko sjajnih prilika na startu meča protiv Intera, a onda primili gol od Romelua Lukaku u 33. minutu. Međutim, imali su priliku Španci da u 76. minutu iz penala dođu blizu produžetaka, ali je Horhe Molina bio neprecizan.

Foto: Reuters

Nakon toga usledila je potvrda trijumfa Kristijana Eriksena u 83. minutu, svega 120 sekundi nakon što je ušao u igri. Inter će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Rendžer - Bajer Leverkuzen (prvi meč 1:3 za Nemce).

Potvrdu prolaska među osam najboljih ostvario je i Mančester junajted koji je posle 5:0 u Lincu slavio protiv LASK-a na "Old Trafordu" sa 2:1 nakon preokreta.

Vejzinger je doveo goste do prednosti, a Lingard i Marsijal do kraja meča su preokrenuli meč u korist Engleza koji će u četvrtfinalu igrati protiv Kopenhagena.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17