• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

20.09.2020

18:45

SUPERLIGA SRBIJE! Proleter srušio Spartak, Novi Pazar bolji od Inđije!

Fudbal

SUPERLIGA SRBIJE! Proleter srušio Spartak, Novi Pazar bolji od Inđije!

Podeli vest

Fudbaleri Proletera pobedili su na gostujućem terenu Spartak sa 2:1, u utakmici osmog kola Super lige Srbije

Proleter je poveo u 19. minutu golom Siniše Babića, a tri minuta kasnije izjednačio je Nemanja Nikolić. Pobedu gostima doneo je Ognjen Mitrović pogotkom u 72. minutu.

(UŽIVO) PARTIZAN BRUSI FORMU PRED ŠARLOA! Teško gostovanje za crno-bele, Zlatibor dočekuje Parni Valjak! (SASTAVI)

Proleter sada ima tri pobede i nalazi se na osmom mestu na tabeli sa 12 bodova. Spartak je vezao drugi poraz i zauzima treće mesto sa 16 bodova. Novi Pazar je na svom terenu pobedio Inđiju sa 1:0, a jedini gol postigao je Branislav Tomić u sedmom minutu.


Novi Pazar sa devet bodova zauzima 11. mesto na tabeli, a Inđija sa istim brojem bodova zauzima 13. mesto. Rad je kao domaćin pobedio Javor sa 1:0 golom Milana Lazarevića u 74. minutu. Beogradski tim ima šest bodova na 16. mestu, a Javor je deveti sa 12 bodova.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija