• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2020

12:17

BINIĆ PROGOVORIO, TRESE SE SRBIJA! Treba udariti po svakome, nebitno da li se zove Ivica Tončev, Miloš Vazura ili Zvezdan Terzić!

Fudbal

BINIĆ PROGOVORIO, TRESE SE SRBIJA! Treba udariti po svakome, nebitno da li se zove Ivica Tončev, Miloš Vazura ili Zvezdan Terzić!

Podeli vest

Prvi čovek fudbalskog kluba Radnički Ivica Tončev navodno je vređao sudiju Srđana Jovanovića na utakmici sa Javorom, na kojoj je ispražnjena cela loža sa predstavnicima niškog kluba

Odmah se oglasio i Dragiša Binić.

- Napad na sudiju Jovanovića, kao i onaj na Novaka Simovića, nedopustiv je. Sve to šteti srpskom fudbalu i zato tome moramo odlučno stati na put. Mi pravilnik ponašanja imamo, kao i predviđene kazne. Treba udariti po svakome i po slovu zakona, nebitno da li se zove Ivica Tončev, Miloš Vazura ili Zvezdan Terzić. Svako treba da snosi posledice za svoja dela. Ne sme biti povlašćenih, kao što ih nije bilo kada je vođenje računa o integritetu takmičenja bilo povereno meni. Sve ih treba dovesti u red, a suđenjem ima ko da se bavi - rekao je za Srpski telegraf nekadašnji član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost Dragiša Binić.

Foto: Starsportphoto

 

Ivica Tončev je kazao da se ne seća da li je bilo uvreda.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 3 godine

Fudbal treba staviti u ,,karantin,, bar godinu dana. Da vidiš kako će pacovi da beže! Kao sa broda koji tone.

Miško

pre 3 godine

Bino, važno je da li je Simović navijao za grobare ili ne. Pogledaj utakmicu i sve će ti biti jasno. Dosudjivanje prekršaja i žutih kartona. Zvezda nije imala više kartona u svojoj istoriji. Ko vodi računa o sudjenje, zašto se ne oglašavaju. Partizan uništavaju takvi kao ti, konentatoti koji nas u oči lažu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17