• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2020

12:55

(FOTO) OVO NEĆE NA DOBRO DA IZAĐE! Hrvati MASOVNO NAVIJAJU za Srbiju!

Fudbal

(FOTO) OVO NEĆE NA DOBRO DA IZAĐE! Hrvati MASOVNO NAVIJAJU za Srbiju!

Podeli vest

Duel Srbije i Škotske (četvrtak, 20.45) na stadionu Rajko Mitić ispratiće i Hrvati i to s velikom pažnjom

Pobednik ovog meča igraće na Evropskom prvenstvu u grupi sa Engleskom (18. jun, 21.00), Hrvatskom (22. jun 21.00) i Češkom (14. jun, 15.00).

Hrvati nikada do sada nisu pobedili Škote. Igrali su pet puta, prvo u kvalifikacijama za Mondijal 2002. kada su naše komšije prošle dalje kao pobednici grupe, ali je u oba meča sa Ostrvljanima bilo nerešeno - 1:1, 0:0. Prijateljski meč igrali su 2008. u Glazgovu i opet je bilo nerešeno (1:1), a u kvalifikacijama za Mondijal 2014. Škotska ih je pobedila oba puta, u Zagrebu 1:0 u Glazgovu 2:0.

Foto: Starsportphoto

 

Što se nas tiče, pobedili su nas u kvalifikacijama za Mondijal 2014, a u Zagrebu je bilo 2:0, tri puta je bilo nerešeno, mada je remi u Zagrebu (2:2) 1999. značio naš odlazak na EP i eliminaciju kockastih, tada treće selekcije sveta.

Navijači "kockastih" zbog toga će večeras navijati za Srbiju, malo više nego za Škote. Nadamo se samo da nas kompije neće izmalerisati! 

Neko smatra da bi Srbi bili bolji izbor zbog boljeg skora sa orlovima, drugi baš i nisu za tu varijantu zbog rivalstva između Hrvatska i Srbije. S druge strane, neki se pribojavaju Škotske koja teško prima golove... 

- "Bolje Srbiji, Škoti znaju da igraju fudbal", "Više bih voleo Srbiju. Škoti nam ne laže...to znamo iz proteklih utakmica, a igra se u Glazgovu tako da bi imali i domaći teren", "Ajmoo Srbija" - sao su neki od komentara komšija.

 

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

 

Foto: printscreen

 

 

Foto: printscreen

 

 

Foto: printscreen

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija