• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2020

09:56

TUMBAKOVIĆ PRED SMENOM!  Ko će biti novi slektor Srbije?

Fudbal

TUMBAKOVIĆ PRED SMENOM! Ko će biti novi slektor Srbije?

Podeli vest

Po svemu sudeći, selektor fudbalera Srbije Ljubiša Tumbaković će još danas biti na toj poziciji, a već od sutra će biti jasnije ko će ga naslediti

Očekuje se da će danas na sastanku koji je predviđen za 15 časova, FSS zahvaliti Ljubiši Tumbakoviću na svemu učinjenom.

Potpredsednik FSS Marko Pantelić je odmah nakon reprezentativnih utakmica dobio zadatak da do 15. decembra Izvršnom odboru podnese izveštaj o neuspehu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali i predloge kandidata koji bi mogli da naslede Tumbakovića. 

 

 

Foto: Starsportphoto

Tumbaković i Kokeza: Vreme je za rastanak

Nije nepoznanica da je prvi pik ljudi iz FSS Vladan Milojević i daje velika želja da upravo on odmah preuzme reprezentaciju. I Milojević ima veliku želju da kruniše svoju karijeru na najbolji način, ali problem je što on ima čvrst ugovor sa Al Ahlijem zbog kojeg bi, kako se priča, FSS morao da plati i obeštećenje od 1.200.000 evra.

Foto: Starsportphoto

Milojević je sve bliži klupi Orlova

Ostali srpski treneri koji bi dobili podršku poput Veljka Paunovića, Slaviše Jokanovića i Vladimira Ivića, takođe su pod jakim ugovorima koji im ne dozvoljavaju da razmišljaju o povratku u Srbiju. Novac će dakle imati glavnu ulogu u odabiru novog selektora Srbije.

Poslednjih dana se takođe spominje ime Sava Miloševića. On je nekoliko puta istakao da se ne bi vraćao u srpski fudbal, ali reprezentaciju nije pominjao, što daje nadu da bi njegov odgovor mogao da bude potvrdan. U FSS nisu zaboravili da je Milošević bio direktor kada je selekitrana zlatna šampionska generacija koja je 2015. osvojila titulu U20 prvaka sveta. 

Foto: Starsportphoto

Među željama za selektora je i Savo Milošević

Ipak, o drugim kandidatima verovatno će se polemisati samo ukoliko FSS ne bude uspeo da se dogovori sa Vladanom Milojevićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija