• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2020

16:48

POLA EVROPE SE OTIMA ZA NJEGA! Zvezda se tu neće mnogo pitati!

Fudbal

POLA EVROPE SE OTIMA ZA NJEGA! Zvezda se tu neće mnogo pitati!

Podeli vest

Fudbaler subotičkog Spartaka, Lazar Tufegdžić je tokom jeseni privukao pažnju brojnih skauta

Perfektan jesenji deo sezone je iza Lazara Tufegdžića, a njegove partije u dresu Spartaka iz Subotice nisu ostale neprimećene. Trenutno je na 11 golova i osam asistencija u Superligi i Kupu Srbije, a za vešte skaute iz zapadnih klubova to je bio jasan signal da može da bude veliko pojačanje! 

Foto: Starsportphoto

Kako prenosi francuski "Ekip" tri kluba iz "liga petice" su zainteresovani za usluge napadača Spartaka. Prvi u redu za njegov potpis stoji najveće iznenađenje dosadašnjeg dela Bundeslige - Union Berlin. Klub iz prestonice igra na vrhunskom nivou od starta sezone, ali su im se tokom poslednjih nedelja povredila tri napadača i kao njihovu alternativu vide Tufegdžića. 

Ipak, utisak je da neće Nemci biti jedini koji žele 23-godišnjeg napadača. Za njega su još zainteresovani u Udinezeu, ali i u Hetafeu. Tokom poslednjih nedelja govorilo se i o interesovanju Crvene zvezde, čije je Tufegdžić dete, ali čini se da crveno-beli neće, bar finansijski, moći da pariraju konkurentima sa zapada. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17