• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2021

18:02

NIJE NI SLUTIO DA ĆE MU POZNANSTVO SA MESIJEM UPROPASTITI ŽIVOT! Šokantno otkriće!

Fudbal

NIJE NI SLUTIO DA ĆE MU POZNANSTVO SA MESIJEM UPROPASTITI ŽIVOT! Šokantno otkriće!

Podeli vest

Dečak Murtaza Ahmadi je ispunio dečački san upoznavši Lionela Mesija. Mališa je bio gost fudbalskoj zvezdi na utakmici u Dohi, a onda je počeo košmar za njega i njegovu porodicu

Dečak iz Avganistana i njegov otac, bili su specijalni gosti na utakmici u Dohi, revijalnom meču koji su odigrali Barselona i Al Ahli.

- Rekao sam mu kako želim da ostanem i igram sa njim. On mi rekao da odem kod tate. Tada nisam razumeo njegov jezik, ali sam bio presrećan - rekao je Ahmadi.

Kada su se on i njegov otac vratili u Avganistan, tamo su ljudi bili ubeđeni da im je Lionel Mesi dao ogroman novac.

Rodbina i prijatelji su tražili pozajmice koje oni nisu mogli da im daju, komšije su se noću motale oko kuće, a mali Murtaza Ahmadi je morao da prestane da ide u školu. Postojala je opasnost da bude kidnapovan i da otmičari za njega traže višemilionski iznos.

Dečak sada ima devet godina i živi u selu u kom je odrastao. Zbog pretnji koje je dobijao morao je da bude poslat kod rođaka u Kabul, a u jednom trenutku je i njegova porodica napustila rodnu kuću.

Iako tvrdi da nema prijatelja sa kojim bi mogao da igra fudbal, mladi Avganistanac kaže da bi ponovo obukao plavo-beli dres sa brojem 10!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17