• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2021

17:41

KRALJ PORUČUJE! Piksi ima podršku SVIH bivših igrača! Šteta što nije došao ranije...

Fudbal

KRALJ PORUČUJE! Piksi ima podršku SVIH bivših igrača! Šteta što nije došao ranije...

Podeli vest

Sve je veća podrška Draganu Stojkoviću Piksiju i čini se da odavno navijači i igrači nisu bili jednoglasniji kada je izbor selektora u pitanju! Sa tim se slaže i legendarni golman naše reprezentacije, Ivica Kralj

Ivica Kralj, čovek koji je doneo mnogo radosti nacionalnom timu, otvoreno je izneo stav o novom selektoru Srbije, Draganu Stojkoviću.

- Čestitam mu rođendan i hoću da mu poželjim puno sreće, uspeha i puno dobrih rezultata. Ima podršku svih nas bivših igrača i ne sumnjam da će to biti kako treba - rekao je on u izjavi za MONDO.

Foto: Starsportphoto

Kralj je ostavio dubog trag u našem fudbalu...

Kralj veruje u plasman Srbije na Svetsko prvenstvo!

- Naravno da verujem, kakav bih sportista bio da ne verujem! Pogotovo uz ovu novu energiju koja je došla u reprezentaciju. Bilo bi sjajno da budemo deo toga -rekao je Kralj. 

Evo šta nekadašnji sjajni golman kaže o Piksiju...

- Verovatno su ljudi iz Saveza procenili da je on neko ko ima 'težinu' i harizmu da preuzme reprezentaciju sada kada mislim da nemamo više prava na kiks da se ne plasiramo na Svetsko prvenstvo. Ima poprilično trenersko iskustvo, stečeno u Japanu i Kini. Uz to, ima težinu kao osoba, može svojim autoritetom da se nametne da je on taj koji vodi glavnu reč. Šteta što nije došao malo ranije, jer uskoro igramo prvu utakmicu. Dobro je napraviti pravi izbor, ne sumnjam da će to krenuti kako valja. Taj početak kvalifikacija je i najbitniji. To kad krene dobro, onda se dobro i završi -rekao je Kralj i dodao:

Foto: fss

Piksi je idealno rešenje po mišljenju Kralja...

- Piksi je veliko fudbalsko ime, jedan od najboljih igrača koje smo imali. Bio je potreban neko ko će da preseče i neko ko može svakome da kaže da nešto ne radi dobro, bez obzira na klub iz kojeg taj igrač dolazi. Jednostavno, on može i da ga ne pozove u reprezentaciju i ne mora nikome da objašnjava zašto je to tako - zaključio je Kralj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija