• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2021

15:34

PIOLI OPET SKREĆE PAŽNU IZJAVAMA! Žali što on ne može da istrči na teren, duševljen je Hrvatom..

Fudbal

PIOLI OPET SKREĆE PAŽNU IZJAVAMA! Žali što on ne može da istrči na teren, duševljen je Hrvatom..

Podeli vest

Trener fudbalera Milana, Stefano Pioli, izjavio je uoči meča sa Veronom (nedelja, 15.00), da bi voleo da je 30 godina mlađi i da može on da igra! Mediji pišu da će se Krunić pono naći u prvih 11, a iskusni stručnjak hvali Hrvata na klupi Verone

Milan je u padu forme, kroz iglene uši je izbacio Crvenu zvezdu iz Lige Evrope, povrede su uticale na rezultate, Skudeto je dalji nego što je bio pre par nedelja, a rivali dišu za vrat!

Pred Rosonerima je gostovanje u Veroni (nedelja, 15.00). Trener Stefano Pioli je pun hvale za ekipu Ivana Jurića! 

- Jasno je da su u tekućoj godini kada uporedimo 2020. i 2021. rezultati slabiji, ali teško je bilo predvideti da bi mogli da nastavimo sa dobri rezultatima na duže staze. Sada moramo da damo sve od sebe i igramo kao tim. Uradili smo puno pozitivnih stvari, ali naredna dva meseca će odlučiti sezonu. Pomisao da bi sjajne stvari koje smo uradili prethodnih meseci mogle da padnu u vodu za par sedmica me noću drži budnim- kaže trener Rosonera.

Foto: reuters

 

Milan mora da prebrodi težak period, a Pioli ih savetuje kako...

- Na sastanku ću reći igračima da bih voleo da sam 30 godina mlađi, pa da zajedno istrčimo na teren. Želim da kažem da moramo biti takvog duha. Jaki smo i moramo zajedničkim snagama da prebrodimo ovakve situacije. Od ekipe očekujem da igra odlučno i sa ubeđenjem.

Nije štedeo reči hvale za Veronu i hrvatskog trenera! 

- Jurić je uradio sjajan posao. Iako je promenila puno igrača, Verona je ostala jako dobro organizovana, igrao veoma obazrivo, ali i agresivno. Potkovana je i fizički i tehnički. Naš zadatak je da se puno krećemo. Moramo da pronađemo način da završavamo akcije i van kaznenog prostora, ne možete uvek da priđete golu. Dosta toga će zavisiti i od individualnih nastupa. Sa druge strane, naš fokus je uvek usmeren na to kako ćemo nastupiti, moramo da budemo uvereni u svoje mogućnosti. Ne bi bilo fer i ograničavalo bi nas ako bi smo završnicu sezone igrali prateći situaciju na tabeli i rezultate drugih ekipa, jer imamo puno kvaliteta koje možemo da pokažemo na terenu. Želimo u Ligu šampiona. Ukoliko zakažemo, bićemo veoma razočarani.

Foto: Reuters

Jurić je oduševio Piolija

Povrede su najveći neprijatelj Milana ovih dana...

- Nažalost, imao više povreda nego što smo navikli, ali moram da kažem i da od septembra igramo utakmice na svaka četiri dana. Nismo zadovoljni jer pažljivo doziramo opterećenja i trudimo se da preveniramo stvari, ali nažalost veliki broj obaveza nam je otežao posao. Čak i kada ne uzmemo virus korona u ozbir.

Foto: reuters

Očekuje se da Rade Krunić opet bude starter

Italijanski mediji prenose i da će ponovo šansu u startnoj postavi Milana dobiti Rade Krunić. Duel sa Veronom će zbog povreda propustiti Ismael Benaser, Hakan Čalhanoglu, Mario Mandžukić i Zlatan Ibrahimović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17