• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2021

17:19

VIŠESTRUKI ZNAČAJ POBEDE NAD IRCIMA! Srbija ostvarila OGROMAN skok na UEFA rang listi!

Fudbal

VIŠESTRUKI ZNAČAJ POBEDE NAD IRCIMA! Srbija ostvarila OGROMAN skok na UEFA rang listi!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Republiku Irsku sa 3:2 u okviru prvog kola kvalifikacija za Mundijal 2022. godine

Selektor Dragan Stojković Piksi startovao je pobedom svoj ciklus na klupi Orlova, a pobeda nad Ircima u Beogradu udahnula je novu nadu čitavoj javnosti i narodu pred naredne utakmice. Iako je Srbija slavila posle mnogo muka, trijimf je vratio naciji osmehe na lica i veru da naša reprezentacija može na Svetsko prvenstvo u Kataru. 

Foto: starsport

Ipak, koliko je pobeda nad Ircima značajna za naredni period, toliko može da pomogne Srbiji u nekim narednim kvalifikacijama. Ovim trijumfom Orlvi su skočili na UEFA rang listi za čak četiri mesta. 

Srbija je start kvalifikacija dočekala kao 30. selekcija sveta, a nakon trijumfa nad Keltima sada smo 26. sa 1.503 boda, za sada. Pobede protiv Portugala i Azerbedžana dodatno bi pojačale bodovni saldo Srbije, te bi verovatno skočili za još neko mesto. 

Foto: Starsportphoto

Najbolji rang našeg nacionalnog tima bila je u vreme mandata Radomira Antića kada smo bili 19. sredinom 2009. godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija