• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2021

23:37

OCENE/ANKETA/ OVO JE PIKSIJEVA SRBIJA! Džoker Radonjić izluđivao Portugalce, heroj Mitrović... Milenković "trenirao" živce

Fudbal

OCENE/ANKETA/ OVO JE PIKSIJEVA SRBIJA! Džoker Radonjić izluđivao Portugalce, heroj Mitrović... Milenković "trenirao" živce

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je sa Portugalom 2:2 u drugom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine! U uzbuljivom meču, "orlovi" su pokazali snagu i hrabrost i u drugom delu utakmice slomili evropsku i svetsku velesilu!

Od očaja do sjaja su igrali reprezentativci Srbije u meču protiv Portugala, ali su na kraju izabranici Dragana Strojkovića fenomenalnim izdanjem u drugom poluvremenu na krilima Nemanje Radonjića postigli dva gola i osvojili zlata vredan bod!

Foto: Starsportphoto

 

Aleksandar Mitrović i Filip Kostić su zatresli mrežu favorizovanog protivnika i pokazali da Srbija i te kako treba da veruje da joj je mesto u Kataru!

Marko Dmitrović (6) - Nije bio siguran golman Srbije u pojedinim momentima, mogao je bolje da reaguje u par navrata, a kod golova zaista ništa nije mogao!

Nikola Milenković (5) - Očajno izdanje jednog od najboljih mladih štopera u Evropi! Nismo navikli na ovako loše veče inače odličnog Blekija, ali oba gola Žote mogu se pripisati njemu i neshvatljiv crveni karton kojim je ostavio tim na cedilu, mogao je da košta Srbiju mnogo! Pukom srećom izbegnut je poraz, što zbog sudijskog previda, što zbog Stefana Mitrovića!

Stefan Mitrović (8) Odličan je bio defanzivac naše reprezentacije! Gotovo ceo meč je bio na visini zadatka i najzaslužniji je što selekcija Portugala nije odnela ceo plen kući! Dugo će pamtiti ovu utakmicu, a i navijači sigurno! Bravo za Mitra!

Foto: Starsportphoto

 

Strahinja Pavlović (7) - Iz meča u meč raste! Pružio je dobru partiju i dokazao da je budućnost reprezentacije!

Darko Lazović (6,5) - Korektan je bio Lazović, ali je falilo onog njegovog prepoznatljivog šmeka u ofanzivi

Sergej Milinković - Savić (7,5) - Dobar posao fenomealnog veziste! Mnogo je značio na terenu!

Nemanja Gudelj (7) - Dobar, sportski bezobrazan! 

Filip Kostić (7,5) - Strelac izjednačujućeg pogotka potvrdio je izvanrednu formu! U prvom delu je mogao u par navrata da bude i asistent, ali napadači nisu uspeli lopte da proslede u gol!

Dušan Tadić (7) - Kapiten Srbije je bio na visini zadatka! U ova dva meča, raduje što ga ponovo imamo raspoloženog za igru, kao nekada!

Foto: Starsportphoto

 

Dušan Vlahović (6,5) _ Vreme radi za njega! Na prošlom meču je bio strelac, ovaj put mu to nije pošlo za rukom, ali je poput Pavlovića, budućnost naše reprezentacije!

Aleksandar Mitrović (8,5) - Ovaj čovek je heroj nacije! Najefikasniji napadač kojeg smo ikada imali, postigao je prvi gol i dokazao da je brutalan golgeter! Svaka čast Mitre!

Igrali su još:

Nemanja Radonjić (8,5) Čovek koji je prelomio meč u korist Srbije! Džoker! Fenomenalnim asistencijama omogućio Mitroviću i Kostiću da se upišu u strelce! Majstor!

Nemanja Maksimović (6,5) - Korektno je odradio sve što je bilo do njega

Luka Jović - Nedovoljno vremena za konkretan učinak

Mihailo Ristić (6,5) - Isto kao i Maksimović! Korektno je odradio sve što je bilo do njega

Filip Đuričić - Nedovoljno vremena za konkretan učinak

Anketa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ko je kome spakovao

pre 3 godine

Uvalili nam usred Beograda dva komada,A mi njima spakovali?A Lisabon?

Deki

pre 3 godine

Da li ljudi svesni da je priznat Ronaldu gol , to ne bi bila samo porbeda Portugala nego bi nas time Portugalci izbacili sa Mundijala imajuci u vidu raspored sledecih utakmica i imajuci u vidu da je Irska ispala.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17